НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Етериум може и да се ориентира към нови върхове

СЕП. 16, 2019 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Етериум може и да се ориентира към нови върхове

Цената на Етериум се увеличи от $ 165 на $ 194 в рамките на 10-дневен период.

Втората по големина криптовалута избухна спрямо Биткойн и USD със огромна сила на по-големите времеви рамки за първи път от поне месец.

 

Търговците и техническите анализатори започнаха да демонстрират оптимизъм към краткосрочната тенденция на актива, тъй като основен технически индикатор, който сигнализира за спад в продължение на няколко месеца, започва да показва признаци на потенциално обръщане на тенденцията.

 

Джош Рейджър, известен търговец на криптовалути, заяви в Twitter:

 

Добрата новина е, че цената на ETH / BTC най-накрая се премести и затвори над 20-дневната MA. Това беше основен показател, който действаше като потвърждение на низходящия тренд в последните месеци. Можем да бъдем готови за хубаво обръщане, след като цената прекъсне съпротивата в посока нагоре.

 

Срещу Биткойн и долара повечето алтернативни криптовалути отбелязаха значителни загуби от началото на 2018 г.

 

След като регистрира най-високата си стойност от $1448 през януари 2018-та , цената на Етериум падна с повече от 86% спрямо щатския долар, което много наподобява представянето на други алтернативни криптовалути като XRP, Bitcoin Cash, EOS, Cardano и Monero.

 

Според Крис Бърниски, партньор в “Placeholder VC”, увеличението на общия дневен 'газ', използван от мрежата на ETH, показва забележимо увеличение на търсенето на блокчейн протокола от разработчиците и потребителите.

 

В мрежата на Етериум разработчиците и потребителите трябва да плащат такси за транзакции под формата на газ за обработка на информация като изпращане или получаване на пари, съобщения и други форми на данни.

 

На 14-ти септември общото ежедневно потребление на газ в мрежата удари върхова стойност, като надскочи рекорда си, постигнат през януари, когато Етериум се търгуваше около $ 1,448.

 

Антъни Сасано, мениджър на продуктовия маркетинг в “Set Protocol”, каза:

 

Понастоящем използваният ежедневен газ на Етериум достигна най-високите си нива въз основа на 14-дневната плъзгаща се средна.

 

Увеличената употреба на Етериум, както и силно очакваното пускане на Етериум 2.0, остават като възможни фактори за устойчивото движение нагоре при цената на ETH.

 

Santander, основна финансова институция, издаде облигация на Етериум блокчейна на стойност 20 милиона долара, което потенциално бележи началото на нова вълна от инициативи по протокола.

 

Виталик Бутерин, съосновател на Етериум, каза в рамките на “Ethereal” конференцията по време на Q&A сесията, че първият етап от развитието на Ethereum 2.0 е основно завършен. 

 

Бутерин каза следното:

 

[Първият етап на Ethereum 2.0] е завършен, с изключение на неща, които се появяват по време на одити на сигурността. Клиентите вече разговарят помежду си. Следващата стъпка е да се уверите, че те могат да поддържат мащабна обществена мрежа.

 

Оптимистичните търговци предвиждат, че взаимодействието между подобряването на основни и технически показатели може да подхрани краткосрочното възстановяване на Етериум.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Истанбул хард форкът вече е пуснат

Процесът завърши в 0:25 UTC в неделя. Истанбул е осмия хард форк като цяло, като първите промени в кода бяха одобрени през юни 2019 г. (Eth 2, основният преход на мрежата към PoS, се очаква през 2021 ...
ДЕК. 9, 2019 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Сравниха копаенето на Етериум с комунизъм

Спорно решениеТази увеличаваща се трудност (наричана още "Ледена епоха") е парче код, който има за цел изкуствено да забави издаването на Етериум монети чрез постепенно увеличаване на трудността на...
ДЕК. 7, 2019 10:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Вече може анонимно да се изпраща Етериум за под $1

Групирането на Етериум транзакциите намалява разходите за gasПроектът Nightfall предлага използването на ZK-Snarks, технологията, съвместима с Eтериум, за покриване на транзакции. Освен това, екипъ...
ДЕК. 6, 2019 17:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

ENJ скача с над 50% след партньорство с Microsoft

Биковете изстреляха ENJ внезапно малко след новината, като пазарната капитализация нарасна с над 50 процента до 73 милиона долара. Ценовото рали направи криптовалутата най-добре представящата се моне...
ДЕК. 5, 2019 19:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света