НАЧАЛО Блокчейн

Етериум (ETH) депозитите в Optimism скачат с 800%

август 5, 2022 17:23 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум (ETH) депозитите в Optimism скачат с 800%

Още повече проекти се възползват от дългоочакваната актуализация на Етериум.

С предстоящото пускане на Етериум 2.0 инвеститорите депозират изключително голям брой от токените си в смарт договора Optimism, като депозитите достигнаха 40,000 ETH. Това бележи рекорден брой монети, депозирани в Optimism за последните 90 дни. 

В допълнение към огромния скок на депозитите, Optimism отбеляза и скок на обема на търговията, което е силен фундаментален знак, който може да покаже, че настоящото рали на OP токена е изпълнено със спекулативни сделки и може да видим бърз спад на обема след стартирането на актуализацията на втората най-голяма криптовалута.

Анализатори от Santiment приложиха моделът на вълните на Елиът на графиката на Optimism. Според тях активът е позициониран да загуби инерцията си в следващата корективна вълна.


Важно е да се има предвид, че при сравнително ниската пазарна капитализация и обем на актива, не е ясно дали ценовият модел е приложим в този случай.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: „Криптовалутите нямат място в частното банкиране“ – Pictet Group


Социалният обем е друг показател, използван често от Santiment, и обикновено отразява броя на взаимодействията между потребителите и хаштаговете и тенденциите в социалните медии като Twitter. Социалният обем противоречи на обема на търговията и цената на OP.

Тъй като активът има твърде кратка история на търговия е трудно да се даде представа за потенциалната посока на движение на цената.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Цената на Celsius (CEL) скача с 800% за два месеца

Алткойн, базиран на Етериум (ETH), който се нарежда сред 100-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация, се е повишил с трицифрени с трицифрени числа през последните 30 дни.

август 12, 2022 13:55 1 мин. четене

Обявена е дата за Сливането на Етериум

Преминаването на Етериум към Proof-of-Stake наближава, като разработчиците се споразумяха за предварителна дата за Сливането.

август 12, 2022 11:27 1 мин. четене

Ankr (ANKR) скочи с почти 60% за час след важно обявление

Доставчикът на децентрализирана блокчейн инфраструктура Ankr получава сериозен тласък, но не само на котировките си.

август 12, 2022 8:27 1 мин. четене

400% ръст в децентрализираните приложения на Polygon тази година

Броят на децентрализираните приложения (dApps) в Polygon, платформата за мащабиране на Етериум, надхвърли 37,000, което представлява 400% увеличение от началото на 2022 г.

август 11, 2022 17:34 1 мин. четене