НАЧАЛО Други

Илон Мъск търси нови инвеститори за Twitter

декември 18, 2022 16:58 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Илон Мъск търси нови инвеститори за Twitter

Екипът на Илон Мъск се е обърнал към инвеститори, за да набере нови средства за неговата платформа Twitter, за която се смята, че изпитва затруднения.

Според информацията Рос Гербер, президент и главен изпълнителен директор на Gerber Kawasaki Wealth & Investment Management е споделил че с него се е свързал представител на Мъск, за да му предложи още акции на $54.20 – цената, която Мъск плати, за да придобие платформата.

Джаред Бърчъл, управляващ директор на семейния офис на Илон Мъск се е свързал с потенциални инвеститори тази седмица, съобщи новинарска платформа, позовавайки се на двама души, запознати с усилията за набиране на средства.

Рекламодателите на Twitter бягат на фона на притесненията относно подхода на милиардерът към контрола на туитовете, което се отразява на приходите и способността на Twitter да плаща лихвите по заема от $13 милиарда, който Мъск взе, за да купи платформата.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво да очакваме от Биткойн до края на месеца?


През миналата седмица също така Мъск продаде още акции на Tesla на стойност $3.6 милиарда, с което тази година бяха продадени акции на компанията за електрически превозни средства на обща стойност от близо $40 милиарда.

В петък акциите на Tesla отбелязаха най-тежката си седмична загуба от март 2020 г. насам. Смята се, че все повече инвеститори се притесняват, че Мъск се разсейва с Twitter.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

FTX: Банкман-Фрийд може да е използвал клиентски средства, за да инвестира в неясна фирма

Американските прокурори твърдят, че инвестицията на Сам Банкман-Фрийд (SBF) в Modulo вероятно е била направена с помощта на незаконно присвоени пари от депозити на клиентите.

януари 27, 2023 16:21 2 мин. четене

Yuga Labs няма регистрирани авторски права за Bored Ape Yacht Club

Според информацията от съдебни документи по делото между Райдър Рипс и Yuga Labs, компанията майка на Bored Ape Yacht Club (BAYC) няма регистрирани авторски права за изображенията в NFT колекцията си.

януари 27, 2023 14:17 2 мин. четене

Роднините на Сам Банкман-Фрийд не сътудничат на FTX за разследването

Някои от близките роднини на Сам Банкман-Фрийд не сътрудничат на разследването свързано с FTX и според адвокатите на компанията трябва да бъдат разпитани в съда.

януари 27, 2023 12:30 2 мин. четене

Роджър Вер дължи $20 милиона на Genesis

Роджър Вер обвинен в неизпълнението на задължения към Genesis в размер на $20 милиона.

януари 27, 2023 9:59 2 мин. четене