НАЧАЛО Други

Ексклузивно: Кандидат-сенатора Остин Питърсън за крипто

юни 18, 2018 9:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ексклузивно: Кандидат-сенатора Остин Питърсън за крипто

Състезанията за Сената обикновено са сходни.

Има няколко кандидати, някои рутинни разпити, няколко шокиращи обвинения и достатъчно глупости, за да направят дори прогресивни журналисти да изглеждат сякаш украсяват своите субекти.

Политическите възгледи настрана, Остин Питърсън изглежда въплъщава либералния дух, издигнат от по-анархичните членове на общността на криптовалутите. В кратък разговор той постоянно сочи недостатъците на голямото правителство, разказа за мислите си за това, до къде могат да стигнат криптовалутите и говори за някои от недостатъците на централизираните платформи в епохата на фалшиви новини.

Питърсън е внушителна фигура. Ако го потърсите в Google, първото нещо, което ще видите, е, че държи пистолет и се усмихва. Кариерата му е най-малко атипична. Той е бил модел, продуцент и консултант. По-голямата част от неговата неполитическа кариера е изразходвана в журналистиката. Понастоящем ръководи информационните сайтове Liberty Viral и The Libertian Party.

Той неуспешно се кандидатира за номинация на либералната партия срещу бившия губернатор на Ню Мексико Гари Джонсън в президентските избори през 2016 г. Сега той се кандидатира за седалище в Мисури и не веднъж името му е стигало до новините.


По-рано тази година имаше информация, че г-н Питърсън получава 24 биткойна. Оказва се, че той всъщност е трябвало да изпрати два пъти четвърт милион долара донация, защото превишил лимита на Федералната избирателна комисия. След като получава толкова много подкрепа от крипто потребители, възгледите му относно крипто регулацията и дали някога е видял крипто като потенциален заместител на фиатните валутите.

Изгледът на г-н Питърссн към паричната политика е много либерален и имитира в близък план този на Австрийското училище по икономика. Той вярва, че Америка може и трябва да подкрепя икономически модел без централна банка.

Този децентрализиран модел на американската икономика би могъл да накара доларът да се конкурира с криптовалутите за господство в американската икономика и да остави вратата отворена за токенизацията на всичко. Заради икономическите му възгледи, крипто даренията дадени на Питърсън, придобиват смисъл.

Другото интересно нещо за Питърсън е публичността, която е получил във връзка с забраната му от Facebook. Г-н Петерсен е бил баннат от Facebook два пъти, след като е дал оръжие AR-15. Facebook отново банва Питърсън за 30 дни, когато той щеше да пусне друга AR-15 пушка.

Докато Питърсън е против регулирането на Facebook, защото ще въздейства на свободния пазар, той смята, че децентрализираните социални мрежи са определена възможна конкуренция за Facebook, особено след като продължава да цензурира правото. Като цяло Питърсън излиза като твърд либерал и засега това отношение изглежда, че може да отразява възгледите на много хора в крипто общността. Само времето ще покаже дали това е така.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Марк Кюбан разкрива в кои малки алткойни инвестира

В ново интервю за Altcoin Daily инвеститорът от Shark Tank разказва на водещите Арън и Остин Арнолд за половин дузина криптоактиви с ниска капитализация в портфейла си, включително за произлезлия от Bored Ape Yacht Club (BAYC) ApeCoin (APE). Един от алткойните в портфолиото на Кюбан е Klima DAO (KLIMA). Klima DAO е проект, предназначен да […]

август 9, 2022 13:45 1 мин. четене

Крипто заемодателят Hodlnaut замразява тегленията и депозитите

Платформата за крипто кредитиране Hodlnaut спря тегленията при очевидна криза на ликвидността.

август 8, 2022 19:38 1 мин. четене

690% ръст в продажбите на NFT колекцията CryptoDickbutts

Минималната цена на CryptoDickbutts от третата серия се повиши, тъй като видни влиятелни личности се похвалиха със своите DickButt чанти и похвалиха общността на CDB.

август 8, 2022 13:48 1 мин. четене

Voyager Digital обяви възстановяване на клиентските тегления

Изпадналата в затруднение платформа за крипто кредитиране Voyager Digital обяви плановете си да възобнови тегленията за клиентите си тази седмица, след като подаде молба за обявяване в несъстоятелност миналия месец.

август 8, 2022 10:40 1 мин. четене