НАЧАЛО Алткойни

Eigenlayer стартира процес на заявяване на EIGEN токени

12.05.2024 14:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Eigenlayer стартира процес на заявяване на EIGEN токени

Eigenlayer, протоколът за повторен стейкинг (restaking) на Етериум, започна процеса на заявяване на токени, което дава възможност на потребителите да придобият полагащите им се EIGEN токени за награди от Сезон 1, Фаза 1.

Въпреки това Eigenlayer планира да въведе нови функции през следващите месеци, като предварителната целева дата е 30 септември, когато EIGENтокените ще подлежат на прехвърляне. Процесът на предявяване на претенции ще приключи на 7 септември, а потребителите, които пропуснат този срок, ще загубят своите токени.

Интересното е, че EIGEN токените не са достъпни за потребители в над 30 юрисдикции, включително САЩ, Русия, Китай и Канада. Освен това повечето адреси на VPN сървъри са забранени за заявяване на токените.

Около 6.05 % от общото предлагане на EIGEN е отключено чрез настоящия процес на заявяване, като се очаква още 0.7 % да бъдат отключени в средата на юни за участвалите във Фаза 2. Тази фаза ще разшири възможността за предявяване на претенции за потребителите на Kelp, Pendle, Equilibrium и други подобни приложения.

Потребителите, които са стейкнали Етериум или неговите ликвидни деривати за стейкинг в Eigenlayer преди 15 март, както и тези, които използват ликвидни токени за стейкинг (LRT), понастоящем могат да заявят своите награди. Освен това потребителите, които са извършили повторен залог в Eigenlayer между 15 март и 29 април, могат да заявят бонус от 100 токена сега, като по-голямата част от заявките им ще бъдат достъпни в средата на юни.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Как крипто кит превърна $2,775 в над $2.2 милиона за една вечер

Един крипто кит е постигнал забележителен подвиг, както съобщиха анализаторите на доставчика на данни за криптовалути Lookonchain.

20.05.2024 9:00 1 мин. четене

Крипто инвеститор загуби над $700,000 в търговия с меме токени за два дена

Бумът на меме монетите през 2024 г. привлече нетърпеливи спекуланти, търсещи бързи печалби в конкурентна търговска среда.

20.05.2024 6:30 2 мин. четене

Kraken отрича слуховете за премахване на Tether в Европа

Kraken, водеща борса за криптовалути, потвърди, че не планира да извади Tether (USDT) от списъка си в с предлагани активи за търговия в Европа, въпреки нарастващите опасения относно стабилността и регулаторното съответствие на стабилните монети.

19.05.2024 22:00 1 мин. четене

Резкият спад в цените на GME и AMC породи много съмнения

Меме криптовалутите може да засенчат меме акциите поради възприеманите от тях ползи. GameStop (GME), базиран на Solana (SOL) меме токен, който отбеляза скок след завръщането на Roaring Kitty, сега търпи значителни загуби.

19.05.2024 16:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.