НАЧАЛО Други

Една от топ крипто борсите официално закрива услугите си

ноември 21, 2023 15:14 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Една от топ крипто борсите официално закрива услугите си

Базираната в Лихтенщайн крипто борса Bittrex Global разкри плановете си за постепенно спиране на дейността си, като се започне със спиране на търговските дейности до 4 декември.

Този ход идва, след като американският ѝ аналог обяви по-рано тази година намерението си да прекрати дейността си в САЩ поради несигурни регулации.

Потребителите на Bittrex Global бяха уведомени, че тези, които имат средства в щатски долари, трябва да ги конвертират в евро или криптовалута преди 4 декември, за да осигурят безпроблемно изтегляне на активите си. След спирането на търговията платформата ще разрешава само определени видове тегления.

Решението за прекратяване на дейността на Bittrex Global беше внимателно обмислено, като се подчерта важността на осигуряването на информираност на потребителите. Борсата предупреди да не се инициират нови депозити, позовавайки се на несигурността по отношение на сигурността на транзакциите, което може да доведе до необратими загуби през тази фаза.

През изминалата година Bittrex Global подаде молба за защита по глава 11 в съда по несъстоятелност в САЩ, а по-късно, през август, се споразумя с Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC), като се съгласи да плати $24 милиона под формата на глоби и лихви. Комисията по ценните книжа и фондовите борси обвини Bittrex, че е работила като нерегистрирана борса, брокер и клирингова агенция. Все пак остава неясно дали действията на SEC са повлияли пряко върху решението за спиране на дейността.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Саудитска Арабия ще инвестира $5 милиарда в държавите от БРИКС

По време на неотдавнашната среща на върха на ООН за климата Обединените арабски емирства (ОАЕ), като новоприет член на БРИКС, поеха значителен ангажимент от $5 милиарда за укрепване на икономическото партньорство.

декември 2, 2023 21:00 2 мин. четене

Binance и сериозните им инвестиции в лобиране

През последните няколко години Binance значително увеличи инвестициите си в лобиране, като през 2023 г. разходите за Binance и Binance.US надхвърлиха $1 милион.

декември 2, 2023 18:00 1 мин. четене

САЩ иска икономически да осакати Русия – санкциите може да продължат дълги години

Очаква се през следващото десетилетие Съединените щати да поддържат санкциите срещу Москва, за да намалят значително енергийните приходи на Русия.

декември 2, 2023 15:00 2 мин. четене

Топ 3 акции, които може да скочат през 2024 г.

След заседанието на Федералния комитет по операциите на открития пазар (FOMC) очакванията за лихвените проценти се промениха.

декември 2, 2023 11:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.