НАЧАЛО Алткойни

Една от най-великите сделки в историята на криптовалутите

септември 15, 2023 18:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Една от най-великите сделки в историята на криптовалутите

Между 2020 г. и октомври 2021 г. Шиба Ину преживя изключителен подем, превръщайки се в изключително печеливша инвестиция.

Ранните инвеститори през 2020 г. видяха, че стойността на техните дялове рязко се покачва, достигайки исторически максимум от $0.00008616 през октомври 2021 г. Един конкретен инвеститор обаче постигна печалби, които потенциално биха могли да повлияят на следващите поколения.

Тази транзакция беше обявена за най-забележителната сделка в света на Шиба Ину, надминавайки постиженията на всеки друг инвеститор.

Сагата се разви само за 400 дни, което позволи на притежателя да разкаже история за невъобразимо богатство. Вероятно този човек е най-щастливият инвеститор в SHIB, който е постигнал такъв грандиозен успех за толкова кратко време.

Още през 2020 г. инвеститорът придоби SHIB токени на стойност $8,000 по време на ранните етапи. По онова време цената на SHIB имаше десет нули, което означаваше нейния начален етап. И все пак до октомври 2021 г. SHIB поскъпна с изумителните 85,000,000% – безпрецедентен подвиг, който изтри шест последователни нули.

Това покачване на цената изстреля първоначалната инвестиция от $8,000 до променяща живота печалба от $5.7 милиарда до октомври 2021 г. Портфейлът, който стои зад този подвиг, извърши най-значимата сделка в историята на SHIB, осигурявайки си позицията на единствения инвеститор, постигнал печалби за милиарди.

През ноември 2021 г. инвеститорът започна да преразпределя новопридобитото си богатство между различни адреси.

Макар че този акаунт е хроника на пътуването на един-единствен инвеститор, важно е да се отбележи, че множество други също видяха огромна възвръщаемост с Шиба Ину. Не трябва да се забравя обаче, че преди да правите каквито и да било крипто инвестиции, трябва да направите собствено проучване.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.