НАЧАЛО Биткойн

Един от най-големите финансови мениджъри може да се насочи към пазара на Биткойн ETF

31.01.2024 14:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Един от най-големите финансови мениджъри може да се насочи към пазара на Биткойн ETF

Корпорация Charles Schwab проявява все по-голям интерес към криптовалутите, с което се отклонява от първоначалния си скептицизъм към този нововъзникващ икономически сектор.

Анализаторите на индустрията очакват, че Charles Schwab, колосален мениджър на активи с трилиони под управление, е готов стратегически да навлезе в конкурентната арена на спот Биткойн борсово търгуваните фондове (ETF).

За разлика от конкуренти като Fidelity и BlackRock, които водят интензивно съперничество за пазарно господство, от Schwab възприемат предпазлив подход. Корпорацията позволи на клиентите си достъп до всички одобрени спот Биткойн ETF, без да прибързва с въвеждането на собствени предложения.

Въпреки това анализаторите спекулират, че тази консервативна позиция може да се промени и Schwab може да навлезе в сектора на ETF-ите в близко бъдеще.

Ерик Балчунас, опитен старши ETF анализатор в Bloomberg, изказа предположение в интервю за RIABiz, че търпеливата стратегия на Schwab може да я позиционира така, че да въведе продукт с по-ниски такси в сравнение с конкурентите.

Подобен ход би могъл да промени динамиката на индустрията, като се има предвид огромната клиентска база на Schwab.

Ари Соненберг, партньор в Wagner Law Group, подчерта, че от Schwab осъзнават, че оставят пари на масата, като не създават свой собствен инвестиционен инструмент и не се включва в ETF надпреварата.

 

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Прогноза за Биткойн: $120,000 на хоризонта, но може да има корекция преди това

Анализаторът на CryptoQuant MAC.D прогнозира предстоящ възходящ ръст на Биткойн (BTC), който може да достигне до $120,000.

05.03.2024 6:00 2 мин. четене

Биткойн проби $67,000: Ще има ли рекорд преди халвинга?

Биткойн (BTC) продължава да очертава нова траектория, докато се приближава към априлското си халвинг събитие, като в началото на търговията в понеделник водещата криптовалута се покачи дори над $67,000 и сега се доближава до историческия си връх от $69,000 още повече.

04.03.2024 19:31 1 мин. четене

3 причини защо институциите искат да купуват Биткойн на всяка цена

По-рано тази година BTC отбеляза забележителен ръст от близо 50%, до голяма степен благодарение на дебюта на борсово търгуваните фондове за Биткойн (ETF).

04.03.2024 19:00 2 мин. четене

Кои ще са най-добрите крипто акции през следващите години

През 2022 г. и 2023 г. пазарът на криптовалути преживя период на затишие поради високите лихвени проценти, но напоследък отново показва признаци на затопляне.

04.03.2024 16:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.