НАЧАЛО Алткойни

Един алткойн се противопоставя на пазарния тренд

февруари 15, 2023 9:01 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Един алткойн се противопоставя на пазарния тренд

Въпреки общия спад на пазара на повечето криптовалути, Hedera (HBAR) бележи значителни печалби. Нейното представяне я отличава от останалата част от пазара и привлича вниманието на инвеститорите с фокус върху това дали може да задържи печалбите.

Действително, HBAR, актив с мащабируем смарт договор, се търгуваше на цена от $0.085 към момента на писане на статията.

 

Ралито е задвижвано от устойчив приток на капитал, като на 14 февруари пазарната капитализация на токена възлиза на $2.29 милиарда. През последните седем дни в пазарната капитализация на актива се вляха около $460 милиона.

Движещи сили зад възхода на HBAR

Движението на цената на алткойна показа, че той се счита за най-добре представящия се на криптопазара, докато активи като Биткойн (BTC) продължават да се търгуват странично или да са на загуба.

Печалбите на HBAR идват на фона на увеличения растеж на мрежата и стратегическите партньорства.

Например, активът се повиши след обявяването на плана на Dell Technologies да се присъедини към управителния съвет на Hedera. Като част от партньорството Dell ще управлява собствен нод, ще разработва персонализирани приложения и ще подкрепя автоматизацията на технологията на разпределената счетоводна книга.

“Натрупвайки практически опит с технологията на разпределената счетоводна книга, ние сме в състояние да служим като рационален, цялостен глас за клиентите, които обмислят включването на DLT в своята дигитална трансформация”, заявиха от Dell.

На друго място, наскоро беше пусната Ashfall NFT, нова серия незаменяеми токени, която допълнително разширява полезността на платформата.

Като цяло Hedera Hashgraph преживява широко разпространение в различни индустрии за създаване на разнообразни приложения. Компании като Acme Labs са използвали платформата, за да разработят децентрализиран пазар за NFT, докато Leemonswap е създала децентрализирана борса на тема храни.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Голям крипто инвеститор трупа тези 2 алткойна


Освен това на Hedera Hashgraph е създаден нов фонд за метавселена, специално насочен към творческата индустрия в Африка, с оценка от $1 милион. Тези развития показват, че Hedera Hashgraph продължава да узрява и да се разширява, позиционирайки се като значим играч на развиващия се пазар на криптовалути.

Какво следва за HBAR?

HBAR е формирала подкрепа на нивото от $0.07 и пробив под него може да обезсили възхода. Активът е изправен и пред съпротива около $0.10, а достигането ѝ може да доведе до нови върхове.

Еднодневния технически анализ на HBAR в TradingView дава предимно бичи индикации, като в обобщената оценка е “купуване” с 14 положителни сигнала, докато пълзящите средни са за “силна покупка” с 13. Осцилаторите препоръчват “продажба” с 3 негативни сигнала.

Въпреки че HBAR изглежда се е откъснал от общия пазар, заслужава да се отбележи, че активът все още е податлив на общите пазарни настроения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Arbitrum: Активността в мрежата нараства в очакване на airdrop-a

Напоследък в мрежата на Arbitrum се наблюдава рязък скок на активността, като броят на транзакциите и адресите се е увеличил значително.

март 23, 2023 15:05 1 мин. четене

Цената на алткойн скочи с 2,000% след объркване

Цената на един алткойн се повиши, след като той беше сбъркан с родната валута на Arbitrum, която ще бъде пусната в обращение днес, на 23 март.

март 23, 2023 14:00 1 мин. четене

Какви са очакванията за цената на Arbitrum след airdrop събитието?

Популярен крипто анализатор сподели вижданията си за това как ще се отрази airdrop събитието на цената на Arbitrum (ARB).

март 22, 2023 20:00 2 мин. четене

Coinbase ще листне ARB преди airdrop събитието, наред с други големи борси

Coinbase, водеща криптоборса в САЩ, включи ARB към списъка си с предлагани токени, криптоактив създаден от решението за мащабиране на Етериум (ETH) – Arbitrum.

март 22, 2023 15:04 1 мин. четене