НАЧАЛО Алткойни

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

Той споделя графика от анализатора Уил Клементе, илюстрираща двойката SOL/ETH, показваща серия от по-високи дъна и по-високи върхове, което показва потенциална промяна в дългосрочната инерция.

Бърниске подчерта, че тези, които следят отблизо тенденциите, ще забележат това развитие, докато силно привързаните към определен отбор може да го пренебрегнат.

Бърниске, дългогодишен поддръжник на SOL, изрази бичите си настроения към SOL през цялото време на ценовото му действие през последната година. Той призна, че много разработчици са склонни да се придържат към екосистемата на Етериум поради познаването ѝ.

Въпреки това Бърниске, който е съосновател на компанията за рисков капитал Placeholder, посъветва инвеститорите да възприемат различна перспектива по отношение на SOL.

Той предположи, че ако сте разработчик, е разумно да предпочетете Етериум, като се има предвид комфортът ви с него. Ако обаче сте инвеститор, пренебрегването на добавянето на известна експозиция към SOL наред със съществуващ дял от ETH би изисквало значителна умствена гимнастика.

Бърниске посочи още, че точно както е имало време, когато ентусиастите на Биткойн (BTC) са вярвали, че цялата крипто екосистема ще функционира изключително в предпочитаната от тях мрежа, поддръжниците на Етериум също могат да бъдат изненадани, когато Solana завладее значителна част от стойността.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

Прогноза за Solana: Може ли алткойнът да надмине Етериум?

В следващата фаза на пазарната експанзия се очаква Solana (SOL) да достигне 10% от Етериум (ETH), според InvestAnswers.

декември 2, 2023 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.