НАЧАЛО Други

eBay могат да започнат да приемат крипто

МАЙ. 13, 2019 13:57 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 eBay могат да започнат да приемат крипто

eBay: „Виртуалните валути ще станат реалност“


Според снимки от маркетингови материали от текущата конференция Consensus 2019 в Ню Йорк, eBay, която има 180 милиона потребители, активно търси решение в крипто плащанията.

Един от най-големите спонсори на годишното събитие тази година, изглежда, че целенасочено таргетира въображението на присъстващите.

„Виртуална валута. Това ще се случи на eBay”, пише един плакат, без да дава повече информация.

Работaта на този лозунг проработи. След като фотографиите бяха качени онлайн, социалните медии и мейнстриим медиите разпалиха дебат, който продължава да поглъща криптовалутната общност.

Теориите варират от приемането на биткойн до дори ексклузивна сделка с Binance Coin , родния токен на крипто борсата Binance.


„Само сделката с трета страна?


Както отбелязва австралийското списание Micky обаче, реалността може да бъде малко по-различна: eBay може да бъде партньор на платформа за плащания, която приема различни криптовалути от името на търговци и ги плаща във фиат.

Тази платформа е UTRUST, компания, която през миналия септември придоби бившия ръководител на eBay и PayPal, Саня Кон, за да разшири глобалното си партньорство.

"Не е трудно да си представим, че едно от първите партньорства, които Кон щеше да се опита да направи, щеше да бъде в компанията, в която беше старши ръководител в продължение на пет години", пише изданието.

UTRUST поддържа Биткойн , Лайткойн и XRP сред различни други токени, като в същото време създава свой собствен токен, който вероятно ще се прояви във всякаква форма на приемане.

Ръководителите все още не са коментирали най-новите слухове, които следват период на бърза експанзия за стартъпа, чийто потребителски портфейл остава в бета тестване.

"Постоянно съм очарован от това как технологичните иновации влияят на нашето ежедневие, и по-специално бързата еволюция на крипто плащанията," каза Кон по време на присъединяването си към UTRUST.


Няма радост от PayPal


Ентусиазмът на Кон за крипто междувременно изглежда все повече в противоречие със стария му работодател. Както бе съобщено миналата седмица, PayPal остава решително про-блокчейн, но против Биткойн.„Имаме екипи, които работят и по блокейн, и крипто и искаме да участваме в това в каквато и да е форма в бъдеще - просто мисля, че в момента е малко рано”, заяви главният финансов директор Джон Рейни.

EBay въпреки това намекна за интереса си от дълго време, като слуховете за приемане на Биткойн също идват през декември 2017 година, когато криптовалутата достигна своя връх от $20,000.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Qhttps://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Казахстан обмислят изграждането на АЕЦ за копаене на криптовалути

Ядрената алтернатива за снабдяване на енергийната система на страната е доста непопулярна сред гражданите. Въпреки това президентът Касим-Жомарт настоява, че предложението има за цел "да увеличи прино...
НОЕ. 28, 2021 18:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Shiba Inu навлиза в метавселената представяйки блокчейн гейминг

Shiba Inu, след като достигна най-високата си стойност от $0.000088, оттогава е в низходяща спирала и не успява да повтори възходящите си движения отпреди месец.Репутацията на Shiba Inu (SHIB) на "мем...
НОЕ. 28, 2021 13:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Служител на Celsius отстранен след слухове за ареста на финансовия директор на компанията

"Наскоро бяхме информирани за полицейско разследване в Израел, включващо служител“, написаха от Celsius в Twitter. "Въпреки че това по никакъв начин не е свързано с времето или работата на служителя в...
НОЕ. 28, 2021 15:50 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционна компания купи виртуални недвижими имоти за $2.5 милиона

По-конкретно, Tokens.com закупи 116 парцела виртуална земя за общо 618,000 MANA - валутата на Decentraland, според съобщение на компанията. Твърди се, че покупката представлява най-голямата сделка от ...
НОЕ. 28, 2021 01:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света