НАЧАЛО Други

eBay могат да започнат да приемат крипто

МАЙ. 13, 2019 13:57 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 eBay могат да започнат да приемат крипто

eBay: „Виртуалните валути ще станат реалност“


Според снимки от маркетингови материали от текущата конференция Consensus 2019 в Ню Йорк, eBay, която има 180 милиона потребители, активно търси решение в крипто плащанията.

Един от най-големите спонсори на годишното събитие тази година, изглежда, че целенасочено таргетира въображението на присъстващите.

„Виртуална валута. Това ще се случи на eBay”, пише един плакат, без да дава повече информация.

Работaта на този лозунг проработи. След като фотографиите бяха качени онлайн, социалните медии и мейнстриим медиите разпалиха дебат, който продължава да поглъща криптовалутната общност.

Теориите варират от приемането на биткойн до дори ексклузивна сделка с Binance Coin , родния токен на крипто борсата Binance.


„Само сделката с трета страна?


Както отбелязва австралийското списание Micky обаче, реалността може да бъде малко по-различна: eBay може да бъде партньор на платформа за плащания, която приема различни криптовалути от името на търговци и ги плаща във фиат.

Тази платформа е UTRUST, компания, която през миналия септември придоби бившия ръководител на eBay и PayPal, Саня Кон, за да разшири глобалното си партньорство.

"Не е трудно да си представим, че едно от първите партньорства, които Кон щеше да се опита да направи, щеше да бъде в компанията, в която беше старши ръководител в продължение на пет години", пише изданието.

UTRUST поддържа Биткойн , Лайткойн и XRP сред различни други токени, като в същото време създава свой собствен токен, който вероятно ще се прояви във всякаква форма на приемане.

Ръководителите все още не са коментирали най-новите слухове, които следват период на бърза експанзия за стартъпа, чийто потребителски портфейл остава в бета тестване.

"Постоянно съм очарован от това как технологичните иновации влияят на нашето ежедневие, и по-специално бързата еволюция на крипто плащанията," каза Кон по време на присъединяването си към UTRUST.


Няма радост от PayPal


Ентусиазмът на Кон за крипто междувременно изглежда все повече в противоречие със стария му работодател. Както бе съобщено миналата седмица, PayPal остава решително про-блокчейн, но против Биткойн.„Имаме екипи, които работят и по блокейн, и крипто и искаме да участваме в това в каквато и да е форма в бъдеще - просто мисля, че в момента е малко рано”, заяви главният финансов директор Джон Рейни.

EBay въпреки това намекна за интереса си от дълго време, като слуховете за приемане на Биткойн също идват през декември 2017 година, когато криптовалутата достигна своя връх от $20,000.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Qhttps://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Илон Мъск подтиква McDonald's да приемат Dogecoin

Мъск е дългогодишен фен на Dogecoin, туитвайки “Dogecoin е криптовалутата на хората” миналия февруари.Според уебсайта Know Your Meme Dogecoin е вдъхновен от популярното меме, базирано на породата Шиба...
ЯНУ. 27, 2022 12:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Capitrade Launchpad - пионер на Luna DeFi платформите

Операционното ниво и механизъм на Capitrade Launchpad гарантират, че всяко ниво се разпределя. Capitrade Ventures изгради отлични връзки с влиятелни лица и маркетинг партньори, което доведе до последо...
ЯНУ. 26, 2022 15:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

YouTube обмислят добавянето на функционалност за NFT

В годишно писмо до създателите, изпратено във вторник, Уоджиски каза, че YouTube вижда Web3 като източник на вдъхновение за нови начини за подобряване на платформата.NFT идват в YouTubeYouTube се прис...
ЯНУ. 26, 2022 19:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто борсата FTX затвори кръг на финансиране за $400 милиона

Според Reuters, американският филиал на FTX приключи кръг за финансиране от $400 милиона в сряда, воден от SoftBank Group Corp, Temasek Holdings, Paradigm и Multicoin Capital.Американският президент н...
ЯНУ. 26, 2022 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света