НАЧАЛО Алткойни

Два алткойна скочиха значително само за седмица – ето защо

февруари 25, 2023 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Два алткойна скочиха значително само за седмица – ето защо

Два алткойна се противопоставят на тенденциите на криптопазара тази седмица с впечатляващи печалби през последните седем дни.

Две криптовалути, които служат като съперници на Етериум (ETH), отбелязаха значителен скок в стойността си тази седмица, изпреварвайки както Биткойн (BTC), така и по-широките пазари на криптовалути.

Filecoin (FIL) и Conflux (CFX) отбелязаха впечатляващи печалби от съответно 93% и 45% за седем дни, въпреки общите низходящи тенденции в крипто пространството.

Екипът разработчици зад Conflux наскоро обяви партньорство с China Telecom, основен телеком оператор в Китай.

Като единствената блокчейн система в страната, отговаряща на регулаторните изисквания, целта на Conflux е да се превърне в мост между западните и азиатските пазари и това партньорство ще бъде значителна стъпка в тази посока.

Съобщението предизвика голямо вълнение и стойността на токена се повиши от $0.055 до $0.095 за по-малко от ден, което представлява увеличение от 73%.

Междувременно децентрализираната платформа за съхранение Filecoin обяви, че ще въведе смарт договори в своя протокол и ще поддържа виртуалната машина на Етериум (EVM).

Тази новина доведе до покачване на стойността на Filecoin с 62% до $8.24 само за една седмица, дори когато по-широките пазари на криптовалути отбелязаха спад. Оттогава токенът се върна назад и в момента се движи около $6.88.

Filecoin получи значителна подкрепа от известни инвеститори като близнаците Уинкълвос и Andreessen Horowitz и планира да пусне възможности за смарт договори до 14 март.

След като това се случи, се очаква протоколът да се превърне в пълноценен блокчейн от първи слой.

Тъй като и Filecoin, и Conflux правят впечатляващи крачки в съответните си сфери, ще бъде интересно да видим как ще продължат да се представят в постоянно променящия се крипто пейзаж.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Кои крипто проекти се разработват най-активно в момента?

Santiment, компания, занимаваща се с крипто анализи, определи Polkadot (DOT), Kusama (KSM) и Cardano (ADA) като водещите криптовалути по отношение на забележителната активност на разработчици в GitHub.

март 26, 2023 20:00 1 мин. четене

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене

Цената на токените на Terra Network пада след задържането на До Куон

Родните токени на Terra отбелязаха лек спад в стойността си, след като се появиха съобщения, че нейният основател До Куон е бил арестуван в Черна гора на 23 март.

март 24, 2023 23:30 2 мин. четене