НАЧАЛО Биткойн

Дългосрочните притежатели на Биткойн са натрупали над 70,000 BTC след спада

14.05.2024 19:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Дългосрочните притежатели на Биткойн са натрупали над 70,000 BTC след спада

Неотдавнашните данни от Glassnode, които показват, че дългосрочните притежатели на Биткойн са възобновили натрупването на акции, добавяйки около 70,000 BTC към портфейлите си от дъното на цикъла, предполагат няколко интересни тенденции за близкото бъдеще на Биткойн.

Първо, фактът, че дългосрочните притежатели придобиват Биткойн на този етап от пазарния цикъл, е значителен. Традиционно тези инвеститори са известни с това, че продават по време на пиковите цени, което показва тяхната увереност в дългосрочния потенциал на Биткойн.

Тяхната покупателна активност, съвпадаща със стабилизирането на Биткойн около $60,000, предполага, че те виждат стойност в придобиването на повече BTC на това ценово равнище. Това може да се тълкува като бичи сигнал, тъй като показва убеденост сред дългосрочните притежатели, че цената на Биткойн ще поскъпне още повече в бъдеще.

На второ място, когато се съпостави с историческото поведение на дългосрочните и краткосрочните притежатели по време на подобни фази, тази тенденция може да предостави допълнителни наблюдения.

В исторически план дългосрочните притежатели са склонни да акумулират Биткойн през периоди на консолидация или корекция на цените, разглеждайки тези фази като възможности за придобиване на повече притежания на благоприятни цени. От друга страна, краткосрочните притежатели, които е по-вероятно да се занимават с активна търговия, могат да приберат печалби или да намалят експозицията си към флагманската криптовалута през периоди на бързо нарастване на цените.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн може да скочи до $1 милион в бъдеще заради този фактор

Въпреки че Биткойн (BTC) започна да консолидира скорошните си печалби, давайки стимул на редица активи на крипто пазара, зашеметяващата цена от $1 милион изглежда почти неизбежна имайки предвид 1 ключов фактор.

30.05.2024 6:30 2 мин. четене

Облигационните фондове на BlackRock инвестират в собствения Биткойн ETF на компанията

BlackRock, един от водещите световни мениджъри на активи, оповести в регулаторни документи, че през първото тримесечие неговите фондове, фокусирани върху доходите и облигациите, са инвестирали в акции на собствения си борсово търгуван фонд (ETF) за Биткойн.

29.05.2024 22:30 1 мин. четене

Слуховете за приемане на Биткойн в Аржентина са преувеличени, казва представител на Ел Салвадор

Неотдавнашните разговори между Аржентина и Ел Салвадор относно Биткойн подхраниха спекулациите за евентуално приемане на дигиталната валута в Аржентина.

29.05.2024 21:30 2 мин. четене

БРИКС: Ето коя може да е следващата държава, присъединила се към съюза

Още този месец Тайланд ще подаде молба за присъединяване към алианса на БРИКС, съобщи правителството във вторник, като се стреми да се присъедини към други страни от глобалния Юг, за да засили присъствието си на световната сцена.

29.05.2024 19:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.