НАЧАЛО Алткойни

Докато пазарът спада, тази криптовалута може да скочи 75 пъти до 2023 г.

октомври 28, 2022 21:52 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Докато пазарът спада, тази криптовалута може да скочи 75 пъти до 2023 г.

От януари 2022 година, цената на Биткойн, както и на някои от най-големите алткойни са претърпели спад от над 50%.

Докато монети с голяма капитализация губят пазарния си дял, някои инвеститори са насочили поглед към IMPT токена.

Спад в цената на Биткойн

Откакто Биткойн достигна най-високата си стойност от почти $70,000 през ноември 2021г., криптопазарът претърпя спад. Въпреки че е най-голямата криптовалута, цената на Биткойн се срина от $47,000 до $19,000 през 2022 година, което е спад от над 60%.

В резултат на това, повечето от известните криптовалути са претърпели спад в цените си. Въпреки това, инвеститорите търсят други алтернативи. Вероятно по тази причина IMPT токенът се разпродава бързо, докато е още в етап на предварителна продажба.

Какво е IMPT?

IMPT е Web3 крипто проект, чиято цел е да се намалят въглеродните емисии, като се използват въглеродни кредити. Освен това се стреми да създаде иновативна социална медийна платформа, която да стимулира потребителите да намалят своя въглероден отпечатък. Проектът е целеустремен да промени и да подобри индустрията за редуциране на въглеродните емисии, като обвърже природата с блокчейн системата. Това смело начинание ще се осъществи, като бъде предоставена възможност на потребителите да получават IMPT токени, като изгарят своите въглеродни кредити. Всеки продаден кредит е уникален сам по себе си и подлежи на проверка. Това от своя страна засилва надеждността и елиминира риска от така нареченото двойно харчене – проблем, който твърде дълго време е част от цифровите парични системи, каквито са и криптовалутите.

До момента над 10,000 бранда са предприели стъпката да подкрепят този иновативен крипто проект. Имената на едни от най-известните партньори включват Apple, Microsoft, Chanel и Givenchy. Като допълнителен стимул при закупуване на продукт от брандовете, подкрепили проекта, всеки инвеститор, който иска, ще получи IMPT токени, които след това да обмени за въглеродни кредити.

banner

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Статията не представлява инвестиционен съвет.


Токенът IMPT е базиран на стандарта ERC-20 и има няколко начина да го закупите. Първият е с помощта на криптовалутата Етериум (ETH), а другият, чрез USDT токена.

В момента проектът е в първа фаза на предварителна продажба. Всеки, който иска да закупи IMPT токен, трябва да знае, че в момента един токен се търгува на цена от само $0.18. Предвид растящия интерес към този проект, остават броени дни до приключването на тази фаза от предварителната продажба. Със започването на следващия етап, цената ще се е повишила до $0.23 за токен. Тази тенденция за ръст в стойността ще се запази и през третата фаза.

Ако желаете да сте част от този революционен проект и да придобиете част от него на по-ниска цена, както и да генерирате по-големи печалби, сега може да е най-добрият момент да се възползвате.

IMPT предоставя иновативно решение как да привлече по-голям брой потребители, които да бъдат ангажирани с идеята да намалят своят въглероден отпечатък. Идеята е да се създаде социална мрежа, в нея, хората ще могат да отразяват колко въглеродни емисии са компенсирали.

Ще бъде предоставена възможност на потребителите да публикуват своите резултати, с което ще могат да печелят постижения и да вдигат нива. Резултати за намаляване на въглеродния отпечатък ще могат да публикуват и компаниите. Това ще даде шанс на световните марки да увеличат одобрението на клиентите спрямо тях. Това от своя страна ще мотивира повече брандове, търсещи популярност сред клиентите, да си партнират с IMPT платформата.

IMPT набира над $5 милиона в първите седмици на предварителната си продажба

Проектът IMPT е събрал над $5 милиона от заложената в първа фаза на предварителната продажба цел от почти $11 милиона. Над половината от първоначално пуснатите 600,000,000 токена са закупени за малко повече от 2 седмици след пускането на проекта. Цената на всеки един е обявена на $0.18. С настъпването на всяка следваща фаза е предвидено цената да е с 20% по-висока от предишната. Тази тенденция на ръст в стойността не се е наблюдавала при други зелени проекти, което още веднъж подчертава колко революционен всъщност е IMPT.

С общо предлагане от 3 милиарда, само 50% от токените ще бъдат достъпни за закупуване през трите фази на предварителна продажба. За да се запази интересът към проекта, 15% от всички монети, са предвидени за екосистемата. Това всъщност ще бъдат токените, които са предвидени да бъдат предоставени на брандовете, решили да подкрепят платформата.

Възможността инвеститорите да печелят NFT (сектор, който привлича масов интерес сред търговците тази година), след изгаряне на своите въглеродни кредити, ще засили вече големият интерес към този Web3 проект. Въпреки че е колекционерски предмет, платформата IMPT ще позволи на инвеститорите си да ги продават на други потребители за криптовалути. По този начин, те ще бъдат възнаградени като помагат на околната среда.

Предвид големия интерес към проекта, след приключването на периода на предварителна продажба през второто тримесечие на 2023 година или до изчерпване на бройките, IMPT токенът ще бъде пуснат на пазара. Монетата ще бъде публична, което ще доведе до по-голям интерес сред трейдъри и инвеститори, което би могло да окаже положително въздействие върху цената.

Посетете страницата на IMPT


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Статията не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Solana (SOL): Кит прехвърля стотици милиони след значително обявление

Между два неидентифицирани портфейла е извършен огромен трансфер на токени Solana (SOL), след като Solana си е осигурила сътрудничество със софтуерния гигант Brave.

февруари 9, 2023 9:09 2 мин. четене

Големите инвеститори се насочват към Биткойн

CoinShares, мениджър на цифрови активи, съобщи, че институционалните инвеститори влагат пари в Биткойн (BTC) и други цифрови активи за четвърта поредна седмица.

февруари 9, 2023 7:00 1 мин. четене

Този алткойн нарасна с над 140% за последните 30 дни – каква е причината?

ImmutableX (IMX) поскъпна с около 140% през последните тридесет дни. Дали е възможно подобренията на мрежата да са допринесли за това?

февруари 8, 2023 19:00 1 мин. четене

Защо цената на The Graph (GRT) е в такъв възход?

The Graph (GRT) се представя изключително добре днес след освобождаване на заключени токени и тяхното прехвърляне. Според анализатори на веригата екипът също така е изпращал големи количества токени към Coinbase.

февруари 8, 2023 18:00 2 мин. четене