НАЧАЛО Алткойни

Дойде ли моментът за продажба на Toncoin (TON)?

08.06.2024 21:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Дойде ли моментът за продажба на Toncoin (TON)?

CryptoQuant, известна компания за крипто анализи, наскоро извърши задълбочено проучване на ценообразуването на Toncoin (TON).

Проучването се съсредоточи върху волатилността на цената на TON и нейното коригирано съотношение на Шарп, което предоставя изключително важна информация за търговците.

Основният фокус на анализа беше традиционното съотношение на Шарп, което измерва свръхвъзвръщаемостта на дадена инвестиция спрямо нейното стандартно отклонение. Това съотношение показва волатилността на възвръщаемостта на инвестицията.

Констатациите от анализа на CryptoQuant показаха, че през последните две години и половина 7-дневната волатилност на TON последователно надхвърля 30-дневната му волатилност. Това показва, че цената на TON е по-склонна към внезапни колебания в краткосрочен план в сравнение с дългосрочното ѝ поведение.

Анализът също така посочва спекулативния характер на монетата и нарастването на броя на потребителите, които се занимават с DeFi и GameFi. Тези фактори предполагат значително въздействие върху волатилността на токена на фундаментално ниво.

Според анализа, въз основа на 180-дневното съотношение на Шарп, цената на ТОН изглежда е достигнала ниво на умора. Анализаторите предполагат, че това може да е сигнал за потенциална низходяща тенденция в близко бъдеще.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Потенциални алткойн кандидати за airdrop и листинг на Binance

Layergg, компания за анализ на криптовалути, наскоро прогнозира няколко алткойн проекта, които скоро може да бъдат добавени на Binance.

22.06.2024 13:41 1 мин. четене

Крипто и Фед: Как лихвения процент може да повлияе на пазара

През последните две години по-високите лихвени проценти оказаха значително влияние върху акциите, криптовалутите и суровините като петрола.

22.06.2024 12:30 2 мин. четене

2 AI Криптовалути, които имат забележителен потенциал за печалби

AI алткойните често остават незабелязани на пазара поради скорошната си поява в крипто сектора.

22.06.2024 11:00 2 мин. четене

XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус наскоро направи публично изявление, което бе в отговор на съдебно решение на съдия в Калифорния, който отхвърли колективен иск, свързан с XRP.

22.06.2024 8:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.