НАЧАЛО Прессъобщения

Меме криптовалутите изчакват деня на DOGE. Този токен обаче може да изпревари всички

11.04.2024 21:35 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Меме криптовалутите изчакват деня на DOGE. Този токен обаче може да изпревари всички

Крипто общността тръпне в очакване на Деня на DOGE, който носи със себе си положителни настроения за меме токените.

Очаква се меме токените да привлекат допълнително внимание в дните преди събитието, което несъмнено може да повлияе положително на цената им. Денят на DOGE, който се празнува на 20 април, има за цел да популяризира и потвърди ценностите на меме криптовалутите.

Но докато пазарът на меме криптовалутите се подготвя за деня на DOGE, една друга меме криптовалута, Dogeverse, може да излезе големият победител, като нейната популярност не спира да расте.

Посетете Dogeverse

Какво очакват инвеститорите покрай деня на DOGE?

Както всяка година, на 20 април крипто светът празнува деня на DOGE. Тази дата, която съвпада и с датата на неофициалното празнуване на марихуаната, добавя културен слой към “празника”, засилвайки значението му в крипто общността. Това е ден, в който меме общността трябва да празнува и да си припомни главната причината за развитието на тези токени, създадени на шега и да осмеят подема на дигиталните валути.

Хайпът и наближаването на деня на DOGE вече се отрази положително върху представянето на пазара на първия меме токен, Dogecoin, със забележимо 20% увеличение на стойността й през последната седмица. Принос за това покачване е предстоящото пускане на Dogecoin фючърси в платформата на Coinbase, намеквайки за възходяща тенденция на тази меме криптовалута. Но възраждането на интереса към Dogecoin е част от много по-обширен интерес към меме криптото като цяло.

Една нова звезда, в лицето на Dogeverse, може би изгрява на меме крипто сцената.

Какво добавя Dogeverse към вече наситения меме крипто пазар?

Dogeverse не е просто типичният меме токен “еднодневка”. Dogeverse е първият меме токен на тема Doge, изграден върху многоверижна мрежа, обхващаща Ethereum, BNB Chain, Polygon, Solana, Avalanche и Base. Използвайки свързваща технология, притежателите на Dogeverse могат да преместват своите DOGEVERSE токени между всички тези вериги само с няколко кликвания и минимални такси за газ.

Но приложенията на Dogeverse не спират до дотук. Меме токенът също ще включва награди за стейкване, като притежателите на токени ще печелят значителни годишни лихви. Това е доста доходоносна възможност за ранните притежатели на Dogeverse да печелят пасивен доход само чрез държане на токена.

Тази комбинация от многоверижни функции и висока доходност от стейкване наистина отличава Dogeverse от пакета безполезни меме монети, заливащи пазара всяка седмица.

Може ли Dogeverse да “надбяга” другите популярни меме криптовалути?

В непрекъснато развиващия се пейзаж на криптовалутите меме токените се очертаха като уникална и интригуваща категория. Тези монети често печелят популярност чрез социалните медии и интернет културата, което ги прави силно променливи, но потенциално доходоносни инвестиции.

Dogecoin, първоначално създаден като шега въз основа на популярното меме „Doge“, се превърна в една от най-известните меме монети. Shiba Inu бързо го последва и спечели популярност със своя ориентиран към меметата бранд и подход, управляван от общността. Други популярни меме токени са PEPE, FLOKI, Dogwifhat и BONK.

Това обаче, което прави Dogeverse различен от всички останали, е неговата приложимост. Това е първият меме токен изграден на множество блокчейни. С помощта на технологията Wormhole и Portal Bridge, притежателите на токени $DOGEVERSE могат безпроблемно да навигират в различни вериги, осигурявайки гладко и сигурно изживяване. Този многоверижен подход осигурява достъп до разнообразна аудитория и цели приобщаване на различните крипто общности в една обща криптовселена.

Как да закупя Dogeverse?

Закупуването на Dogeverse е изключително лесно:

 1. Свържете своя портфейл
  Посетете сайта на Dogeverse и свържете предпочитания от вас портфейл, като използвате наличните опции.
 2. Изберете вашата мрежа
  След като свържете портфейла си, можете да изберете мрежата по ваш избор. Опциите включват Ethereum, BNB Chain или Polygon.
 3. Купете $DOGEVERSE токени
  Решете количеството токени $DOGEVERSE, които искате да закупите и въведете необходимата сума. Потвърдете транзакцията в портфейла си, след като се уверите, че имате достатъчно от избраната криптовалута за покупката и допълнителните такси.
 4. Заявете своите токени във веригата
  След приключване на предварителната продажба, трябва да посетите отново страницата на Dogeverse и да следвате предоставените стъпки, за да прехвърлите токените във вашия портфейл.

Купете Dogeverse


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт прогнозира, че Algotech (ALGT) ще скочи по-високо от Dogecoin (DOGE) с пазарна капитализация от няколко милиарда долара

Забравете Dogecoin (DOGE), крипто експертите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да се издигне до пазарна капитализация от няколко милиарда долара! Тази криптовалута, задвижвана от изкуствен интелект, предизвиква вълнение. Прочетете, за да разберете защо тя може да надмине DOGE и да направи революция в инвестирането.

21.05.2024 16:00 3 мин. четене

Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите се появи нов претендент, който оспорва господството на Етериум.

21.05.2024 15:00 4 мин. четене

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

21.05.2024 14:31 4 мин. четене

Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

С намаляването на цените и ентусиазма около Dogwifhat (WIF) и BONK, една нова меме монета, наречен Milei Moneda ($MEDA), изглежда е готова да заеме първото място.

21.05.2024 14:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.