НАЧАЛО Прессъобщения

Dogeverse събра $1 милион в рамките на по-малко от 48 часа и може да се разпродаде до седмица?

11.04.2024 10:35 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogeverse събра $1 милион в рамките на по-малко от 48 часа и може да се разпродаде до седмица?

Dogeverse е мултичейн платформа, която вече функционира на блокчейни като Eterium, BNB Chain и Polygon, и планира да интегрира допълнително със Solana, Avalanche и Base. 

Това улеснява инвеститорите да използват предпочитаната от тях мрежа, което осигурява гъвкавост, намалени такси за транзакции и по-бързи обработки. 

Забележителният старт на Dogeverse е явен. Събрани са над $1 милион за по-малко от 48 часа, което подчертава значителния интерес и потенциал за растеж. Не е без значение, че вторият етап на ICO-то стартира 2 дена преди планираното.

Посетете Dogeverse

Какво е Dogeverse?

Dogeverse се утвърждава като меме криптовалута, която печели сърцата на инвеститорите чрез уникални характеристики и стратегически възможности. Това е и първият DOGE токен, работещ на шест различни блокчейна. $Dogeverse ще може да се закупи на Етериум, BNB Chain, Polygon, Solana, Avalanche и Base, което предлага изключителна гъвкавост и широк обхват на операции.

Ниската цена на токена от само $0.000291 прави Dogeverse достъпен за широк кръг от инвеститори, позволявайки им да влязат в проекта с относително малки суми, което е особено привлекателно в преддверието на “Деня на DOGE”. Този ден често свързва крипто общността около темата за DOGE и меме токените, подпомагайки допълнителния интерес и инвестиции в Dogeverse. Най-ранните инвеститори успях да се насладят на огромни стейкинг награди през вчерашния ден.

Ентусиазмът на крипто общността за Dogeverse се подхранва от неговата мултиверижна структура и потенциал за иновации в меме криптовалутния пространство. Това предизвиква вълна от оптимизъм сред инвеститорите, които виждат в Dogeverse не само забавна инвестиция, но и платформа с реален растеж и развитие. Събирането на значителни средства в кратък срок допълнително потвърждава интереса и вярата в потенциала на Dogeverse да се превърне в ключов играч на пазара на меме криптовалути.

Токеномика на проекта

Както знаем, всички успешни криптовалути имат токеномика, която е предпоставка за успех. Токеномиката на Dogeverse е внимателно структурирана, за да подпомогне устойчивото и балансирано развитие на проекта. Токените (общо 200 милиарда) са разпределени по начин, който стимулира дългосрочната инвестиция и участие в екосистемата. Ето разпределението на токените на Dogeverse:

 • Предпродажба 15%. 30,000,000,000 токена са заделени за ранен достъп на инвеститорите на предпочитана цена.
 • Стейкинг 10%.20,000,000,000 токена са предназначени за стимулиране на държането на токени и стабилност на мрежата.
 • Проектни средства 25%. 50,000,000,000 токена отиват за развитие и мащабиране на проекта.
 • Ликвидност 10%. 20,000,000,000 токена осигуряват ликвидност в обмените, улеснявайки търговията.
 • Маркетинг 25%. 50,000,000,000 токена за реклама и изграждане на общност.
 • Фонд за екосистемата 10%.  20,000,000,000 токена за нови партньорства и функционалности.
 • Борси 5%. 10,000,000,000 токена за бъдещи листинги на борсите.

Как да закупя Dogeverse?

След като сте убедени, че $DOGEVERSE заслужава внимание, нека преминем и към покупката. Вярваме, че всички имате крипто портфейл, затова и няма да ви показваме как да си направите такъв. 

 1. Посетете сайта на предпродажбата: Отидете до официалния сайт на Dogeverse за предпродажба, където ще намерите актуална информация и възможности за закупуване на токени.
 2. Свържете крипто портфейла си: Когато сте в сайта, можете да свържете своя портфейл, като натиснете бутона “Connect Wallet” и изберете блокчейна, чрез който да захраните покупката си. Avalanche & Polygon са най-евтините опции.
 3. Обменете токени: След като сте свързали портфейла си, изберете сумата от наличните ви средства, която искате да инвестирате, и извършете обмена за токени на Dogeverse.
 4. Потвърдете транзакцията: Проверете детайлите на транзакцията, включително количество токени, които ще получите, и таксите за транзакция, ако има такива. След като сте уверени, че всичко е наред, потвърдете покупката.

Посетете Dogeverse


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 20:23 4 мин. четене

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.