НАЧАЛО Алткойни

Dogecoin задмина Cardano по пазарна капитализация – ще се възстанови ли цената на ADA?

26.03.2024 14:16 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin задмина Cardano по пазарна капитализация – ще се възстанови ли цената на ADA?

Наскоро Cardano (ADA) привлече значително внимание, макар и по не толкова благоприятни причини.

Дискусиите около проекта се разраснаха, като се фокусираха предимно върху неговите недостатъци. Вследствие на това общите настроения около ADA изглеждат мечи, като общността на Cardano изразява недоволство от развитието на мрежата.

Намаляването на активността по разработването на мрежата Cardano породи опасения, сигнализирайки за потенциални проблеми за проекта. Някои критики се съсредоточават върху модела на управление на Cardano, като го посочват като прекалено централизиран. Освен това има опасения относно приемането на ADA, като някои отбелязват, че проектът не е изпълнил някои обещания, което възпрепятства неговото възприемане.

Aнализът на предизвикателствата пред приемането на ADA включваше проучване на мрежовата активност, по-специално спада на 24-часовите активни адреси. Значителният спад предполага намаляване на участието на потребителите в сравнение с предишните дни.

Въпреки тези предизвикателства има индикации за потенциални положителни промени на хоризонта. Увеличението на броя на участниците в активността за разработване предполага нарастваща активност при внедряването на ангажименти за код в Cardano.

Ако тази тенденция се запази, тя може да доведе до съживяване на развитието на мрежата и потенциално да промени пазарните нагласи от мечи към бичи.

Въпреки това, макар че завръщането на разработчиците е обещаващо, други фактори като цената на ADA остават критични. Неотдавнашната загуба на пазарна капитализация на ADA спрямо Dogecoin и спадът на цената през последната седмица подчертават продължаващите предизвикателства. Възстановяването на представянето на ADA може да вдъхне увереност на нейната общност, но по-нататъшни спадове могат да задълбочат скептицизма сред пазарните участници.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Tether са издали USDT на стойност $1 милиард “от въздуха”

На 16 април, което съвпадна със значителните загуби на пазара на криптовалути, Tether добави в обращение USDT на стойност $1 милиард.

17.04.2024 15:06 2 мин. четене

2 криптовалути с голям потенциал на фона на конфликта между Иран и Израел

Геополитическото напрежение между Иран и Израел хвърли сянка върху пазара на криптовалути, предизвиквайки опасения в световен мащаб.

17.04.2024 14:00 2 мин. четене

Прогноза: Цената на Етериум може да се срине с 60%

Известният крипто аналитик и трейдър Бенджамин Коуен наскоро изрази опасения относно потенциала за значителен спад на цената на Етериум (ETH).

17.04.2024 6:00 2 мин. четене

Binance добавя 6 нови алткойн двойки за търговия

За да подобри търговския опит на потребителите и да разшири възможностите за търговия, Binance представи нови двойки за търговия и услуги за ботове за търговия на своята спот платформа.

16.04.2024 21:06 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.