НАЧАЛО Алткойни

Dogecoin е най-сигурната сделка според анализатор

01.06.2024 17:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin е най-сигурната сделка според анализатор

На фона на постоянно разширяващия се крипто пазар Dogecoin заема специално място като един от най-разпознаваемите активи. Като пионерска меме монета, тя даде началото на цял сектор, който отбеляза сериозен растеж през тази година.

Забележително е, че трейдър посочи Dogecoin като най-безопасната сделка, която може да се направи в рамките на пазара. И така, кои са факторите, които допринасят за възприеманата безопасност на DOGE?

Неотдавнашен анализ се задълбочава в настоящия пазарен цикъл на дигиталните активи, като изследва очакваната ценова цел за DOGE през тази година и защо той се счита за една от най-рисковите сделки в индустрията.

През първите месеци на 2024 г. меме токените набраха популярност. Тези активи са силно волатилни, но могат да донесат значителна възвръщаемост за инвеститорите. Новодошлите като PEPE, Dogwifthat (WIF) и Book of Meme (BOME) се откроиха по време на тазгодишната мания по меме криптовалутите.

Един анализатор обаче отбеляза Dogecoin (DOGE) като най-сигурната сделка сред тях. “Altcoin Sherpaсподели защо DOGE, достигащ $0.4, е най-разумната инвестиция в сектора на меме монетите.

Експертът очерта четири причини за тази прогноза. Първо, силния потенциал на DOGE за търговия на дребно. Ако някоя меме криптовалута е настроена да се възползва от приложението на дребно, то това е лидерът в индустрията. Второ, анализаторът отбеляза „ефекта Илон Мъск“, при който един-единствен коментар от Мъск може значително да повиши стойността на DOGE.

Освен това се подчертаха предимствата на DOGE по отношение на ликвидността и по-ниския риск от спад в сравнение с други меме токени. И накрая, Altcoin Sherpa посочи, че Dogecoin поддържа значителна преднина пред своите меме колеги, което предполага, че е готов да ги превъзхожда.

Въпреки тези позитивни прогнози Dogecoin се сблъска с предизвикателства. През последната седмица на май стойността на DOGE се понижи с над 6%, според CoinMarketCap. От решаващо значение за определянето на сигурността на криптовалутата ще бъде как ще реагира на промените в пазарните нагласи, очаквани в началото на юни.

Като цяло, въпреки че Dogecoin имаше бурен край на май, неговият потенциал за търговия на дребно, влиянието на ключови фигури като Илон Мъск, предимствата на ликвидността и лидерството на пазара го позиционират като потенциално по-сигурен залог в рамките на волатилния пазар на меме криптовалутите.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Хард форкът на Cardano наближава – $681 милиона може да бъдат разпределени на общността

Общността на Cardano (ADA) е на прага да наследи ADA токени на стойност приблизително $681 милиона, благодарение на предстоящия хард форк „Chang“.

14.06.2024 18:30 2 мин. четене

Този алткойн е един от най-силните в момента след близо 1,500% скок според анализатор

Известен търговец и анализатор наскоро сподели прогнозата си за криптовалута, чиято цена значително се повиши от януари насам.

14.06.2024 14:08 2 мин. четене

Ето как инвеститорите откриват меме криптовалути, с които изкарват милиони

Мемe монетите са съществена част от крипто света и това е факт, който големите имена като Майк Новограц признават.

14.06.2024 7:30 2 мин. четене

Coinbase добавя две нови криптовалути към платформата си за фючърсна търговия

Coinbase, най-големямата крипто борса в САЩ, предприе невероятен ход за своя пазар на фючърси върху криптовалути.

14.06.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.