НАЧАЛО Алткойни

Dogecoin: Добър избор ли е меме криптовалутата?

октомври 24, 2023 7:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin: Добър избор ли е меме криптовалутата?

През последните седмици Dogecoin (DOGE) се търгуваше в определен диапазон, без да има необходимия катализатор, който да го освободи в условията на вял крипто пазар.

На 23 октомври обаче, се появи потенциална повратна точка, тъй като криптовалутите преживяха скок, воден от впечатляващите печалби на Биткойн (BTC), надхвърляйки нивото при $31,000.

На фона на този подновен оптимизъм DOGE се открои като най-добре представящата се криптовалута сред 10-те най-големи по пазарна капитализация, като през последните 24 часа нарасна с 6.6% до $0.064 към момента на писане на статията.

Интересно е, че това може да не е просто краткосрочен тласък за DOGE, а по-скоро начало на потенциална бича серия, както предполага един анализатор.

В анализ от 23 октомври търговецът на криптовалути и анализатор, позна като “Naemrr” предложи, че Dogecoin може да е “свидетел на началото” на бичи тренд.

Тази гледна точка произтича от бичата дивергенция, наблюдавана на 3-дневен таймфрейм на графиката на DOGE/BTC, заедно с “потенциален пробив на дългосрочния тренд на графиката на USDT“, както посочи Naemrr. Тези бичи настроения бяха подкрепени от “AngeloBTC“, доста наблюдаван Биткойн трейдър и пазарен анализатор.

В публикация в X (Twitter) от същия ден AngeloBTC прогнозира, че цената на DOGE ще се покачи до $1 в предстоящия цикъл, като подчерта оптимизма си с цитата: “Вселената ми дължи $1 милиард.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 евтини криптовалути, на които да обърнете внимание следващата седмица

С наближаването на края на годината някои криптовалути навлизат във фаза на консолидация, докато други представят обещаващи инвестиционни перспективи.

декември 3, 2023 7:00 2 мин. четене

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.