НАЧАЛО Алткойни

Dogecoin до $1 след космическата мисия на Илон Мъск?

януари 3, 2023 8:18 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin до $1 след космическата мисия на Илон Мъск?

В средата на 2022 г. общността на Dogecoin беше уверена, че любимият им актив ще достигне $1 до края на 2022 г.

Топ инфлуенсърът на меме криптовалутата Мат Уолъс твърдеше, че DOGE ще достигне $1 до 31 декември 2022 г.

Сега, когато сме в 2023 г., DOGE не е пробил $1 и към момента на писане на статията се търгува за $0.07. Активът също така е спаднал с 90.5% от историческия си връх от $0.73, който достигна през май 2021 г.

Отговорността за подем на Dogecoin до $1 сега зависи от мисията DOGE-1. Въпросът е – ще достигне ли DOGE до $1 след стартирането на космическата мисия на Илон Мъск?

Предварителната дата, на която SpaceX на Илон Мъск ще изстреля Dogecoin в космоса, все още не е определена. Графичният дизайнер на UX/UI на Dogecoin се включи в Twitter, като заяви, че космическата мисия ще стартира не по-рано от март 2023 г. Това е три месеца по-рано, ако се вярва на думите му, и до изстрелването остават по-малко от 100 дни. Въпреки това екипът не е издал официално потвърждение за изстрелването.

Той написа в Twitter:

Мисията DOGE-1 ще стартира не по-рано от март 2023 г., както потвърдиха @SamuelReidGEC, @GeometricEnergy, @YourTimeInSpace. Тази мисия е изцяло финансирана от Dogecoin, като по този начин се превръща в първата космическа мисия, финансирана от криптовалута.

И така, ще достигне ли Dogecoin $1 след стартирането на космическата мисия DOGE-1? Отговорът най-вероятно е „не“. Dogecoin може и да не пробие границата от $1 след мисията, тъй като хайпът на меме монетите вече е отшумял в световен мащаб… поне засега.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Марк Юско: Криптоактивите трябва да имат застрахователен пул


Освен това през 2023 г. се очаква продължаваща пазарна корекция, която ще накара водещите акции и криптовалути да поемат по низходяща траектория. Макар че за космическата мисия DOGE-1 ще се говори много, изстрелването на меме монетата до $1 е малко вероятно. Криптовалутата не премина границата от $1 по време на пика на славата си през 2021 г., а към момента по-голямата част от инвеститорите са под вода.

За да достигне DOGE $1, трябва да поскъпне с 1,670%, когато космическата мисия бъде изстреляна. Това е много малко вероятно, като се има предвид, че сме в мечи пазар.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Solana (SOL): Кит прехвърля стотици милиони след значително обявление

Между два неидентифицирани портфейла е извършен огромен трансфер на токени Solana (SOL), след като Solana си е осигурила сътрудничество със софтуерния гигант Brave.

февруари 9, 2023 9:09 2 мин. четене

Големите инвеститори се насочват към Биткойн

CoinShares, мениджър на цифрови активи, съобщи, че институционалните инвеститори влагат пари в Биткойн (BTC) и други цифрови активи за четвърта поредна седмица.

февруари 9, 2023 7:00 1 мин. четене

Този алткойн нарасна с над 140% за последните 30 дни – каква е причината?

ImmutableX (IMX) поскъпна с около 140% през последните тридесет дни. Дали е възможно подобренията на мрежата да са допринесли за това?

февруари 8, 2023 19:00 1 мин. четене

Защо цената на The Graph (GRT) е в такъв възход?

The Graph (GRT) се представя изключително добре днес след освобождаване на заключени токени и тяхното прехвърляне. Според анализатори на веригата екипът също така е изпращал големи количества токени към Coinbase.

февруари 8, 2023 18:00 2 мин. четене