НАЧАЛО Алткойни

Dogecoin с амбициозни планове за 2024 година

10.02.2024 13:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin с амбициозни планове за 2024 година

В неотдавнашна актуализация Ед Тъбс, старши софтуерен инженер, свързан с Фондацията Dogecoin, очерта редица амбициозни планове за предстоящата година.

Тъбс подчерта значителния напредък, постигнат от Dogecoin през изминалата година, като акцентира върху успешното стартиране и продължаващото усъвършенстване на ключови инициативи като GigaWallet, LibDogecoin и RadioDoge.

Същевременно Тъбс подчерта, че фондацията продължава да се стреми към напредък, като сигнализира за динамичен подход за бъдещето с предстоящото публикуване на актуализирана Trailmap, подготвяйки сцената за това, което е обявено за трансформираща година напред.

Неотдавнашното представяне на Libdogecoin 0.1.3 означава кулминация на мащабните усилия на фондацията, включваща множество нови функционалности и усъвършенствания след година на щателна разработка. Забележително е, че някои от тези подобрения са вдъхновени от обратната връзка с общността, включително дългоочакваното добавяне на поддръжка за Android.

Екипът на разработчиците изразява нетърпение по отношение на разнообразните приложения и иновации, които тази актуализация е готова да катализира.

В перспектива до 2024 г. пътната карта на Dogecoin Foundation отразява смела визия, целяща да разшири възможностите за интеграция на GigaWallet с колички за пазаруване на платформи като Shopify, наред със стремежа към по-интуитивни API и решения за бази данни. Очаква се това стратегическо начинание да рационализира приемането на Dogecoin в различни платформи за онлайн търговия и социални медии.

Едновременно с това RadioDoge продължава да се ангажира с разширяването на обхвата на Dogecoin чрез иновативно използване на технологията LoRa и сателитната мрежа Starlink, като се фокусира по-специално върху слабо обслужваните региони с ограничена интернет връзка.

Освен това фондацията удвоява ангажираността на общността и инициативите за развитие, включително усилията за разширяване на екипа, насърчаването на участието на общността и предстоящото стартиране на обновен уебсайт и портал за разработчици.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

SEC вече са загубили делото за XRP според директора на Ripple

В неотдавнашен разговор с Bloomberg главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус навлезе в сложността на продължаващата съдебна битка между Ripple и Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.02.2024 12:00 2 мин. четене

Ето кои криптовалути да следим според топ трейдър

Известен крипто анализатор идентифицира потенциални точки за влизане в три многообещаващи алткойна, базирани на изкуствен интелект (AI).

22.02.2024 10:00 2 мин. четене

AI прогноза за цената на XRP за март месец

Напоследък XRP привлича значително внимание, тъй като търговците очакват потенциално възстановяване на предишните му върхови стойности на фона на силния пазар на криптовалути, доминиран от Биткойн.

22.02.2024 8:00 1 мин. четене

2 криптовалути, които може да обмислите да продадете

От 14 февруари насам Биткойн (BTC) остава в рамките на своя диапазон, след като преодоляа психологическата бариера от $50,000.

21.02.2024 19:38 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.