НАЧАЛО Алткойни

Добра новина за Terra Classic – проектът отново се върна над $1 милиард

декември 27, 2022 16:23 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Добра новина за Terra Classic – проектът отново се върна над $1 милиард

Въпреки огромния спад в стойността, причинен от срива на екосистемата Terraform labs, Terra Classic (LUNC) започва да се възстановява.

Всъщност, въпреки нестабилността на пазарите, LUNC възстанови пазарна оценка от $1 милиард към 27 декември за първи път от 14 декември насам.

Това постижение идва на фона на ралито на Terra Classic, започнало на 26 декември, като сега LUNC се търгува на цена от $0.00018, което представлява ръст от 16.9% за последните 24 часа и почти 30% за предходната седмица, като общата пазарна капитализация е $1.089 милиарда, след като за седем дни е добавила над $250 милиона.

LUNC в подем след ново предложение

Последният възход се състоя, когато общността гласува нов план, който ще отмени решението за прехвърляне на 50% от всички изгаряния на LUNC в пул за развитие на общността.

След сътресенията, които настъпиха в общността на Luna, ново предложение, изложено от доцента по компютърни науки в университета Дрексел, Едуард Ким, набира популярност. Всъщност Предложение 11168 (Joint L1 Task Force) вече е в процес на гласуване. Това вероятно е един от факторите, повишаващи цената на Luna Classic.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво предстои за Solana?


Общността като цяло съсредоточава усилията си върху съживяването на алткойна, като планира няколко различни инициативи за развитие. По-конкретно, в мрежата се наблюдава нарастване на темпото, с което се изгарят токени LUNC, за да се увеличи стойността на актива.

Забележително е, че цената на Terra Classic продължава да се покачва поради нарастващата подкрепа за токена, идваща от утвърдени структури. Като пример може да се посочи, че Binance започна да изгаря доброволно таксите за спот и маржин търговия с LUNC.

Технически анализ

Междувременно еднодневните настроения на TradingView за токена са бичи. Обобщението на техническите показатели сочат към „покупка“ с 15 сигнала. Пълзящите средни показват „силна покупка“ с 12 сигнала, а осцилаторите „покупка“ с 3.

Обратно, системата за машинно обучение в PricePredictions прогнозира негативно развитие за LUNC. Според тази прогноза стойността на LUNC на 1 януари 2023 г. може да бъде едва $0.000126.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене

Етериум: „Пазете се, предстоят значителни загуби“ – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене