НАЧАЛО Алткойни

Какво предстои за Solana?

декември 26, 2022 13:26 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво предстои за Solana?

Solana (SOL) изпитва трудности да се върне в релси. Очевидно сривът на FTX се е отразил негативно на SOL и мечият характер на актива изглежда не подобрява цената на криптовалутата.

Цената на криптовалутата не се е движила чувствително в споледните 24 часа и остава около $11.3 към момента на писане на статията. Очевидно е, че през последните няколко дни посоката на токена е отрицателна – цената все още се бори да достигне нивото от $12.

Цената на SOL достигна своя исторически връх от $259 на 6 ноември миналата година, като най-ниската ѝ стойност се намира в диапазона от $10.56. Най-високата стойност, която е достигнала след последното си дъно, е около $18.65.

Стартиране на мобилен телефон и JumpCrypto Fire Dancer 

Solana е готова да пусне Solana Phone през 2023 г., като твърди, че пускането на мобилното устройство е в помощ на децентрализираните приложения (dApps) на Web3 платформите. Това определено е смел ход за мрежата като първа по рода си иновация в крипто пространството.

Нещо повече, освен смартфона, платформата ще пусне на пазара и Fire Dancer на JumpCrypto, който също ще бъде пуснат през 2023 г. Това има за цел да подобри скоростта, а също така да намали сривовете в платформата.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Кой алткойн може да оспори доминантността на Биткойн?


Какво се очаква от актива?

Цената изглежда се движи неутрално, както се вижда през последните няколко дни. SOL вече се е понижила с около 70% от ноември насам, тъй като е повлияна от срива на FTX, за която се знае, че е един от най-големите поддръжници на Solana.

Неотдавнашният срив на FTX повлече крипто сектора надолу, особено  Фондация Solana, която загуби криптовалута на стойност приблизително $200 милиона при имплозията на управляваната от Сам Банкман-Фрийд.

Смята се, че активът е достигнал дъното си през ноември след сътресенията причинени от криптоборсата, но това може далеч не е приключило, тъй като криптовалутат продължава да пада, без никакви намеци за скок в скоро време.

При сегашния сценарий има много малък шанс SOL да се радва на повишение на цената през следващите седмици, дори ако дигиталния актив е достигнал дъното.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Solana (SOL): Кит прехвърля стотици милиони след значително обявление

Между два неидентифицирани портфейла е извършен огромен трансфер на токени Solana (SOL), след като Solana си е осигурила сътрудничество със софтуерния гигант Brave.

февруари 9, 2023 9:09 2 мин. четене

Големите инвеститори се насочват към Биткойн

CoinShares, мениджър на цифрови активи, съобщи, че институционалните инвеститори влагат пари в Биткойн (BTC) и други цифрови активи за четвърта поредна седмица.

февруари 9, 2023 7:00 1 мин. четене

Този алткойн нарасна с над 140% за последните 30 дни – каква е причината?

ImmutableX (IMX) поскъпна с около 140% през последните тридесет дни. Дали е възможно подобренията на мрежата да са допринесли за това?

февруари 8, 2023 19:00 1 мин. четене

Защо цената на The Graph (GRT) е в такъв възход?

The Graph (GRT) се представя изключително добре днес след освобождаване на заключени токени и тяхното прехвърляне. Според анализатори на веригата екипът също така е изпращал големи количества токени към Coinbase.

февруари 8, 2023 18:00 2 мин. четене