НАЧАЛО Алткойни

Добра инвестиция ли е Лайткойн за следващия бичи пазар?

11.02.2024 9:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Добра инвестиция ли е Лайткойн за следващия бичи пазар?

Лайткойн (LTC) претърпя подем миналата седмица, като се повиши с повече от 3% и достигна $70.58, придружен от пазарна капитализация, надхвърляща $5.2 милиарда.

Анализаторите спекулират дали този подем е независимо отражение на постиженията на Лайткойн или е просто отражение на възходящата траектория на Биткойн. Тази корелация между Биткойн и алткойни като LTC е често срещано явление на пазара на криптовалути, където движенията в цената на Биткойн често влияят върху представянето на други дигитални активи.

Въпреки първоначалния оптимизъм, възхода на Лайткойн изглежда се забави отскоро. Данните на CoinMarketCap показват лек спад от едва 1% в цената на LTC през последните 24 часа, което предполага потенциална промяна в пазарните нагласи.

Основните наблюдения включват борбата на Лайткойн да пробие значително ниво на съпротива близо до границата от $71, като същевременно поддържа подкрепа около $70.52. Анализаторите предупреждават, че пробив под това ниво на подкрепа може да предизвика допълнителен натиск за понижение, което потенциално може да доведе до продължителен низходящ тренд за Лайткойн.

Технически показатели като индекса на относителната сила (RSI) и паричния поток на Чайкин (CMF) подсказват за мечи перспективи, въпреки че MACD остава бича.

Пазарните настроения около Лайткойн станаха все по-предпазливи след краткия скок на 8 февруари 2024 г. Тази промяна към негативност предполага, че инвеститорите може би стават все по-притеснени относно бъдещите ценови движения на LTC. Въпреки тази предпазливост LTC продължава да привлича значително внимание в крипто общността, което е видно от устойчивия му висок социален обем.

Source

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Меме криптовалута на ръба на огромен пробив нагоре

Въпреки че множество активи на пазара на криптовалути отбелязват забавяне на натрупаните преди това печалби, има признаци, че някои от тях може да са подготвени за бичи пробив, включително Pepe (PEPE), виден конкурент на друг меme токен – Dogecoin (DOGE).

24.02.2024 14:00 2 мин. четене

4 алткойна, които могат да избухнат след предстоящата актуализация на Етериум

През 2024 г. се очакват значителни промени в сектора на децентрализираните финанси и криптовалутите особено с предстоящите важни събития.

24.02.2024 10:00 1 мин. четене

Цената на Filecoin (FIL) продължава да върви нагоре с невероятни темпове

Криптовалутата Filecoin (FIL) се превърна в един от най-коментираните токени, като между 22 и 23 февруари отбеляза скок от почти 16% преди да загуби част от печалбите си.

23.02.2024 19:00 1 мин. четене

Мрежата на Avalnche се срина, цената на AVAX пада

Блокчейнът на Avalanche (AVAX) претърпя прекъсване, надхвърлящо един час, без да произвежда нови блокове според PeckShield, компания, специализирана в сигурността на блокчейн и анализа на данни.

23.02.2024 17:15 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.