НАЧАЛО Алткойни

Добра инвестиция ли е Arbitrum (ARB) в момента?

септември 30, 2023 17:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Добра инвестиция ли е Arbitrum (ARB) в момента?

Измина приблизително седмица, откакто от Arbitrum представиха програмата си за безвъзмездни средства, и мрежата вече отбелязва обещаващи промени, което показва ефективността на стратегията им.

Изглежда, че Arbitrum (ARB) възприема наръчник, подобен на този, който много успешни блокчейни са използвали, за да ускорят растежа си. Безвъзмездните средства са един от инструментите, с които разполагат мрежите, стремящи се да привлекат разработчици и ликвидност.

Този подход дава положителни резултати за Arbitrum, което е очевидно само седмица след обявяването на програмата им за безвъзмездни средства. Платформата вече достигна над $70 милиона ликвидност, прехвърлена от други протоколи.

Инициативата за отпускане на безвъзмездни средства привлече значителна ликвидност към определени токени на Arbitrum, вероятно поради очакванията на инвеститорите за техния потенциален успех, което стимулира търсенето.

Реакцията на пазара на програмата за безвъзмездни средства подсказва, че Arbitrum може да навлезе във фаза на бързо разрастване. Ето защо е от решаващо значение да се наблюдават ключови показатели, които биха могли да дадат представа за нейната траектория. Транзакциите и приходите са сред най-показателните показатели.

Приходите на Arbitrum останаха сравнително стабилни през тази година, като обикновено се задържат под $50,000. Въпреки това имаше два забележителни случая, когато приходите нараснаха до милиони. Това се случи на 23 март, достигайки връх от $1.49 милиона, и исторически максимум от $2.09 милиона на 12 юли.

Източник: DeFiLlama

Заслужава да се отбележи, че към края на септември транзакциите в Arbitrum отново започнаха да се увеличават, като надхвърлиха границата от един милион транзакции дневно. Това съживяване може да се отдаде на подновеното вълнение в екосистемата на Arbitrum. Вследствие на това потребителската база на мрежата от втори слой непрекъснато се увеличава от 19 септември насам.

Тази метрика също така разкрива, че по-голямата част от потребителската активност идва от завръщащи се потребители, а не от нови. Тези констатации предполагат, че Arbitrum отново е на положителна траектория на растеж и вълнението в мрежата се разпалва отново. Това настроение може да се пренесе и върху токена ARB, тъй като инвеститорите възвръщат доверието си.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

Прогноза за Solana: Може ли алткойнът да надмине Етериум?

В следващата фаза на пазарната експанзия се очаква Solana (SOL) да достигне 10% от Етериум (ETH), според InvestAnswers.

декември 2, 2023 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.