НАЧАЛО Други

Днес се решава съдбата на бившия директор на Binance – какво да очакваме?

30.04.2024 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Днес се решава съдбата на бившия директор на Binance – какво да очакваме?

Бившият главен изпълнителен директор на Binance, най-голямата борса за криптовалути в света, е изправен пред присъда, след като се призна за виновен за нарушаване на американските закони за пране на пари.

Американските прокурори искат присъда, която е два пъти по-висока от препоръчителния максимум от 18 месеца, като целта е да се изпрати послание за спазване на закона. Чанпен Джао, някога видна фигура в крипто индустрията, очаква присъдата, насрочена за 19:00 ч. българско време, пред окръжния съдия Ричард Джоунс в Сиатъл.

Въпреки признаването на вината на Джао, прокурорите целят да създадат прецедент, като се има предвид високата му популярност. Юридическият му екип поиска условно освобождаване, като подчерта, че е приел отговорността си и е платил глоба в размер на $50 милиона. Ако бъде вкаран в затвора,

Джао ще бъде втората голяма фигура в сферата на криптовалутите, вкарана в затвора, след Сам Банкман-Фрийд, осъден на 25 години за присвояване на $8 милиарда от клиенти на FTX.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС прогресивно интегрира свои собствени финансови системи

Иранският посланик в Русия, Казем Джалали, подчерта активното участие на Иран в усилията за сътрудничество с Русия в рамките на БРИКС по време на неотдавнашна пресконференция, проведена на 16 май.

20.05.2024 7:30 2 мин. четене

Ето какво може да привлече милиарди долари към крипто пазарите

В неотдавнашно изявление главният изпълнителен директор на Coin Bureau Ник Пукрин подчерта значителен, но до голяма степен пренебрегван катализатор на крипто пазара.

20.05.2024 7:00 2 мин. четене

Интересът към крипто портфейлът Phantom расте – какво означава това за Solana?

Крипто портфейлът Phantom Wallet се изкачи до третата позиция в категорията за комунални услуги в Apple App Store, отстъпвайки само на Google и Google Chrome Apps.

20.05.2024 1:00 2 мин. четене

Tether планира да разработи терминал за p2p финансови пазари

Главният изпълнителен директор Паоло Ардоино на Tether обяви, че компанията ще отдели значителни ресурси за разработване на терминал за peer-to-peer (P2P) финансови пазари.

19.05.2024 23:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.