НАЧАЛО Други

Диверсифицирано крипто портфолио ще се представи по-добре от Биткойн

юни 18, 2018 8:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Диверсифицирано крипто портфолио ще се представи по-добре от Биткойн

Бившият трейдър от "Голдман Сакс" се превърна в мениджър на крипто фонд.

Кристофър Мата казва, че е по-добре да инвестираш в няколко криптовалути, отколкото да се инвестира само в Биткойн. Компанията на Мата, Crescent Crypto Asset Management, има редица политики, които да противодействат на нестабилността на алткойн пазара.

Той каза на CNBC, че започва с използването на 90-дневна средна цена на всяка монета, за да определи истинската и стойност.

Виждаме, че някои от тези монети експлодират в стойностност и скачат в топ 20-те криптовалути. Те наистина трябва да поддържат тази стойност, за да се докажат като истинска инвестиция. Така че трябва да отговарят на този стандарт, за да останат в портфолиото.

Също така имаме контрол върху мерките за ликвидност. Той трябва да отговаря на определени стандарти и да е на разположение на няколко борси, които са на разположение тук в САЩ. […] Няма да държим монета, която не може да се съхранява в студено съхранение. Искаме да сме сигурни, че хората ще могат да ги съхраняват по най-безопасния начин, докато постоянно чувате за тези хакове на обмени. Не искаме нашите клиенти или индексът наистина да поемат този риск.

Има различни нива на корелация между тези монети. Но ако държите кошница от 20 срещу това да държите Биткойн, ще получите по-добра абсолютна възвращаемост, коригирана спрямо крайния риск, заради диверсификацията, която получавате.

Въпреки че всяка монета може да бъде малко подобрение, пак е по-добре отколкото да държите нещо като Bitcoin. Вашите усвоявания ще бъдат по-малко нестабилни с наличието на диверсифицирана кошница.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Чанпен Джао: Сам Банкман-Фрийд е един от най-големите измамници в историята

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен „CZ“ Джао нарече Сам Банкман-Фрийд „един от най-големите измамници в историята“, след като неговата криптоборса FTX се срина и остави повече от един милион кредитори без пари.

декември 8, 2022 9:53 1 мин. четене

Най-голямата финансова криза в историята идва – Нуриел Рубини

Дългът в целия свят нараства, тъй като правителствата, предприятията и гражданите започнаха да харчат и да вземат заеми по време на пандемията и след нейното отшумяване.

декември 8, 2022 6:38 1 мин. четене

Колко точно богат е Майкъл Сейлър?

Майкъл Сейлър е бизнес мениджър и предприемач от Съединените щати. Той е съосновател и главен изпълнителен директор на MicroStrategy. Компанията предлага бизнес разузнаване, мобилни приложения и облачни услуги.

декември 8, 2022 0:57 1 мин. четене

Ripple: Коя е най-голямата заплаха в делото срещу SEC?

Адвокат Джон Дийтън, основател на Crypto Law и привърженик на Ripple, посочи каква според него е най-голямата заплаха за Ripple в делото с Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC).

декември 7, 2022 19:20 1 мин. четене