НАЧАЛО Други

Диверсифицирано крипто портфолио ще се представи по-добре от Биткойн

юни 18, 2018 8:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Диверсифицирано крипто портфолио ще се представи по-добре от Биткойн

Бившият трейдър от "Голдман Сакс" се превърна в мениджър на крипто фонд.

Кристофър Мата казва, че е по-добре да инвестираш в няколко криптовалути, отколкото да се инвестира само в Биткойн. Компанията на Мата, Crescent Crypto Asset Management, има редица политики, които да противодействат на нестабилността на алткойн пазара.

Той каза на CNBC, че започва с използването на 90-дневна средна цена на всяка монета, за да определи истинската и стойност.

Виждаме, че някои от тези монети експлодират в стойностност и скачат в топ 20-те криптовалути. Те наистина трябва да поддържат тази стойност, за да се докажат като истинска инвестиция. Така че трябва да отговарят на този стандарт, за да останат в портфолиото.

Също така имаме контрол върху мерките за ликвидност. Той трябва да отговаря на определени стандарти и да е на разположение на няколко борси, които са на разположение тук в САЩ. […] Няма да държим монета, която не може да се съхранява в студено съхранение. Искаме да сме сигурни, че хората ще могат да ги съхраняват по най-безопасния начин, докато постоянно чувате за тези хакове на обмени. Не искаме нашите клиенти или индексът наистина да поемат този риск.

Има различни нива на корелация между тези монети. Но ако държите кошница от 20 срещу това да държите Биткойн, ще получите по-добра абсолютна възвращаемост, коригирана спрямо крайния риск, заради диверсификацията, която получавате.

Въпреки че всяка монета може да бъде малко подобрение, пак е по-добре отколкото да държите нещо като Bitcoin. Вашите усвоявания ще бъдат по-малко нестабилни с наличието на диверсифицирана кошница.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Robinhood изправени пред дело за пазарна манипулация

Окръжният съдия на САЩ постанови, че Robinhood трябва да заведе съдебно дело, в което се оплаква от манипулиране на пазара във връзка с ралито на меме акциите, което се състоя миналата година.

август 12, 2022 15:33 1 мин. четене

CBDC са „комунизъм в най-чистата му форма“, твърди Робърт Кийосаки

Все повече държави и банки по света обмислят идеята за въвеждане на дигитални валути на централните банки (CBDC).

август 12, 2022 9:45 1 мин. четене

dYdX блокира сметки на потребители свързани с Tornado Cash

Протоколът за деривати dYdX потвърди в четвъртък сутринта, че е блокирал потребителски акаунти, които преди това са взаимодействали с Tornado Cash, в съответствие с новите санкции на САЩ.

август 11, 2022 19:00 1 мин. четене

Coinbase получи призовка от SEC

Coinbase е изправена пред разследване от страна на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ във връзка с нейните продукти за доходност и стейкинг, според тримесечната ѝ документация.

август 11, 2022 15:38 1 мин. четене