НАЧАЛО Други

Deutsche Boerse се ориентира към блокчейн

май 24, 2018 20:57 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Deutsche Boerse се ориентира към блокчейн

Jeffrey Tessler, който е CEO на ClearStream и е част от изпълнителния съвет на Deutsche Boerse потвърди тези думи по време на индустриално събитие в Лондон, като потвърди, че усилено се работи в тази насока.

Той допълни, че „придвижването“ от фондовата борса към крипто пространството е дълъг процес и това може да се случи по – нататък във времето.

Преди да се придвижим напред към нещо подобно, искаме да сме сигурни, че разбираме основния принципи на транзакцията, което не е най-лесната работа.

Докато CME Group и Cboe Global Markets стартираха  търговията с Биткойн фючърси през декември миналата година, Tessler заяви по време на събитието, че Deutsche Boerse все още не са готови за подобни действия.

Също така каза, че преди всичко се опитва да намери логика в огромната волативност на пазара и да се увери, че регулаторните органи гарантират сигуност преди да се включи с каквото и да е била оферта.

През юни миналата година, Deutsche Boerse разкри своите намерения да интегрира блокчейн технологията при по-голяматата част от „post-trade“ услугите си . Тогава направиха изявление, че се фокусират върху създаването на система, използвайки Fabric протокола на Hyperledger с отворен код, за прехвърляне на ценни книжа и преместване на пари от търговските банки, като същевременно се гарантира съответствието на юрисдикцията при различните държави.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Чанпен Джао: Сам Банкман-Фрийд е един от най-големите измамници в историята

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен „CZ“ Джао нарече Сам Банкман-Фрийд „един от най-големите измамници в историята“, след като неговата криптоборса FTX се срина и остави повече от един милион кредитори без пари.

декември 8, 2022 9:53 1 мин. четене

Най-голямата финансова криза в историята идва – Нуриел Рубини

Дългът в целия свят нараства, тъй като правителствата, предприятията и гражданите започнаха да харчат и да вземат заеми по време на пандемията и след нейното отшумяване.

декември 8, 2022 6:38 1 мин. четене

Колко точно богат е Майкъл Сейлър?

Майкъл Сейлър е бизнес мениджър и предприемач от Съединените щати. Той е съосновател и главен изпълнителен директор на MicroStrategy. Компанията предлага бизнес разузнаване, мобилни приложения и облачни услуги.

декември 8, 2022 0:57 1 мин. четене

Ripple: Коя е най-голямата заплаха в делото срещу SEC?

Адвокат Джон Дийтън, основател на Crypto Law и привърженик на Ripple, посочи каква според него е най-голямата заплаха за Ripple в делото с Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC).

декември 7, 2022 19:20 1 мин. четене