НАЧАЛО Други

Deutsche Boerse се ориентира към блокчейн

май 24, 2018 20:57 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Deutsche Boerse се ориентира към блокчейн

Jeffrey Tessler, който е CEO на ClearStream и е част от изпълнителния съвет на Deutsche Boerse потвърди тези думи по време на индустриално събитие в Лондон, като потвърди, че усилено се работи в тази насока.

Той допълни, че „придвижването“ от фондовата борса към крипто пространството е дълъг процес и това може да се случи по – нататък във времето.

Преди да се придвижим напред към нещо подобно, искаме да сме сигурни, че разбираме основния принципи на транзакцията, което не е най-лесната работа.

Докато CME Group и Cboe Global Markets стартираха  търговията с Биткойн фючърси през декември миналата година, Tessler заяви по време на събитието, че Deutsche Boerse все още не са готови за подобни действия.

Също така каза, че преди всичко се опитва да намери логика в огромната волативност на пазара и да се увери, че регулаторните органи гарантират сигуност преди да се включи с каквото и да е била оферта.

През юни миналата година, Deutsche Boerse разкри своите намерения да интегрира блокчейн технологията при по-голяматата част от „post-trade“ услугите си . Тогава направиха изявление, че се фокусират върху създаването на система, използвайки Fabric протокола на Hyperledger с отворен код, за прехвърляне на ценни книжа и преместване на пари от търговските банки, като същевременно се гарантира съответствието на юрисдикцията при различните държави.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

CBDC са „комунизъм в най-чистата му форма“, твърди Робърт Кийосаки

Все повече държави и банки по света обмислят идеята за въвеждане на дигитални валути на централните банки (CBDC).

август 12, 2022 9:45 1 мин. четене

dYdX блокира сметки на потребители свързани с Tornado Cash

Протоколът за деривати dYdX потвърди в четвъртък сутринта, че е блокирал потребителски акаунти, които преди това са взаимодействали с Tornado Cash, в съответствие с новите санкции на САЩ.

август 11, 2022 19:00 1 мин. четене

Coinbase получи призовка от SEC

Coinbase е изправена пред разследване от страна на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ във връзка с нейните продукти за доходност и стейкинг, според тримесечната ѝ документация.

август 11, 2022 15:38 1 мин. четене

Крипто казиното Winz.io пусна собствена ротативка

Winz.io пуска собствена ротативка – Winz to the Moon.

август 11, 2022 13:21 1 мин. четене