НАЧАЛО Други

DefiLlama се разделя: Нов сайт стартира на фона на спорове за пускане на токен

март 22, 2023 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
DefiLlama се разделя: Нов сайт стартира на фона на спорове за пускане на токен

DefiLlama, сайт за данни за децентрализирания финансов сектор, се сблъска със спорове относно ръководството, тъй като член на екипа се опитва да пусне токен без одобрението на по-широката група.

В резултат на това е стартиран нов сайт – llama.fi – почти идентичен с defillama.com (първоначалния сайт стартиран през октомври 2020 г.) .

“0xngmi”, един от членовете на DefiLlama твърди във вече изтрит туит, че вторият сайт е бил стартиран поради “враждебно превземане” на по-голямата част от екипа, тъй като е имало опит за стартиране на крипто токен без тяхното съгласие.

Друг член, “Tendeeno”, подкрепи изявленията на 0xngmi и спомена, че само едно лице, “0xLlam4” се е опитало да пусне токена.

Въпреки че 0xLlam4 е създал DefiLlama, Tendeeno твърди, че 0xngmi е отговорен за разработката, заплатите, ръководeнето на екипа и е законният мажоритарен собственик на DefiLlama.

Въпреки това, поради липсата на приходи от сайта, 0xLlam4 според съобщенията възнамерява да пусне токена против волята на екипа. Тъй като той контролира уебсайта и акаунта на DefiLlama в Twitter, другите членове на групата не са могли да спрат това.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн превъзхожда традиционните активи: Поглед към скорошния скок на токена


Както defillama.com, така и llama.fi предоставят един и същ основен инструмент: класация, в която са изброени различни DeFi проекти и общата им заключена криптовалута. Въпреки че llama.fi има подкрепата на по-голямата част от екипа, остава неясно дали може да привлече потребители, тъй като defillama.com функционира повече от две години.

Съобщава се, че двете страни са разрешили разногласията, а DefiLlama потвърди, че не се планира създаването на LLAMA токени. Към момента на писане на статията llama.fi пренасочва към defillama.com.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Крипто борсата Bybit науска канадския пазар

Bybit, платформа за обмен на криптовалути, наскоро реши да прекрати услугите си в Канада, следвайки стъпките на лидера в бранша Binance.

юни 2, 2023 17:41 2 мин. четене

Тавана на дълга на САЩ: Крипто данъкът е оттеглен, одобрението е постигнато

Неотдавнашното одобрение на законопроекта за тавана на дълга на САЩ от Камарата на представителите взе изненадващ обрат, тъй като спорната тема за крипто данъчното облагане беше ефективно заобиколена.

юни 2, 2023 11:00 2 мин. четене

БРИКС започна да разглежда заявленията на множество държави

Коалицията БРИКС се стреми към разширяване на своя съюз, както посочи един от нейните ключови членове.

юни 2, 2023 10:00 2 мин. четене

Google Bard: Прогноза за цената на Етериум (ETH) за 2023 г.

Генеративните системи за изкуствен интелект (AI) придобиха значителна популярност, начело с появата на ChatGPT.

юни 2, 2023 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.