НАЧАЛО Алткойни

DeFi aлткойн поскъпна с близо 90% само за една седмица

март 18, 2023 14:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
DeFi aлткойн поскъпна с близо 90% само за една седмица

RSK Infrastructure Framework е проектиран да разшири полезността на Биткойн и да предложи портал, който улеснява разработчиците и хората да използват BTC в DeFi приложения.

RSK Infrastructure Framework (RIF) се търгува на цена от около $0.19 към момента на писане на статията, в сравнение с близо $0.10 преди седмица, което представлява скок на цената от около 90%.

Платформата е изградена върху Rootstock – блокчейн, който има за цел да съчетае сигурността на Биткойн с възможностите на смарт договори на Етериум (ETH).

В края на февруари RIF също така стартира мост между веригите – протокола RIF Flyover. Протоколът осигурява децентрализиран път за потребителите на Биткойн да влязат в екосистемата на Rootstock и обратното.

Повишението на цената на RIF се случи успоредно със силна седмица за Биткойн.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн проби $26,500 – какво може да предстои?


В петък BTC проби нивото от $27,000 на фона на появилите се опасения относно стабилността на банковата система в САЩ. През изминалата седмиcа флагманската криптовалута регистрира ръст от над 30%.

Също така през последните седем дни крипто пазарът получи приток от около $250 милиарда, увеличавайки се от $970 милиарда до $1.21 трилиона към момента на писане на статията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене

Цената на токените на Terra Network пада след задържането на До Куон

Родните токени на Terra отбелязаха лек спад в стойността си, след като се появиха съобщения, че нейният основател До Куон е бил арестуван в Черна гора на 23 март.

март 24, 2023 23:30 2 мин. четене

Шиба Ину (SHIB): Дали спадът в цената е признак за намаляващ интерес към токена?

Меме криптовалутата Шиба Ину(SHIB), известна с темата си, вдъхновена от кучетата, среща трудности при преодоляването на неотдавнашния спад.

март 24, 2023 20:00 2 мин. четене