НАЧАЛО Алткойни

Decentraland (MANA) продължава своя възход с пълни сили

януари 17, 2023 14:31 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Decentraland (MANA) продължава своя възход с пълни сили

Криптовалутата на проекта за метавселена Decentraland, MANA, продължава възхода от началото на новата година.

MANA се изкачи обратно в класацията на 100-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация. Алткойнът успя да скочи със 140% в рамките на последните 30 дни, като направи движение от $0.30 до текущата си цена от $0.72.

На какво се дължи възхода на MANA?

След този ръст пазарната капитализация достигна $1.2 милиарда. Тъй като настроенията сред крипто инвеститорите се подобри в отговор на положителните макроикономически новини, криптовалутите с по-малка пазарна капитализация се представиха по-добре от по-големите си конкуренти.

Неотдавнашните икономически данни от САЩ също са допринесли за увеличението на цената на MANA. Според данните, публикувани миналата седмица, през последните няколко месеца инфлацията в САЩ бележи низходяща тенденция. От исторически най-високата си стойност от 9.1% през 2022 г. до 6.5% през декември същата година. Бюрото за трудова статистика отчита драматичен спад на индекса на потребителските цени (ИПЦ) за САЩ.

Федералният резерв повишава лихвените проценти с цел да намали инфлацията. Тези данни сочат, че усилията им дават резултат, и пазарните участници са по-оптимистични, като очакванията за промяна на паричната политика се увеличават.

Наскоро бяха пуснати подобрения на аватарите, профилите и заявките за приятелство за потребителите на Decentraland. То работи в посока на това платформата да стане по-удобна за ползване. Въпреки това, преди платформата да започне да се възстановява, това беше процес, който отнемаше много време. Тези съществени фактори доведоха до повишаване на цената и сериозно повишение на инвеститорския интерес.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Трейдър предупреждава, че предстои значителна корекция


Australian Open в метавселената

Според съобщението в Twitter по-долу метавселената Australian Open се е завърнала в Decentraland.

От 16 до 29 януари 2023 г. Мелбърн Парк ще бъде домакин на първия кръг на Australian Open през 2023 г. – турнир по тенис от Големия шлем. Тазгодишния Australian Open ще бъде 111-ото в историята на турнира и 55-ото в т.нар. “Open Era” и може да допринесе за бичото ценово действие чрез включване на нови потребители в MANA.

AOmetaverse и Vegas City, развлекателната платформа на метавселената и най-голямата търговска зона в Decentraland, са запазили място в Twitter за 17 януари, за да обявят активирането на Australian Open 2023 за 14 дни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ChatGPT прогнозира цената на Cardano: Tradecurve обявява функционалността на Connect Wallet

В последно време Cardano и Tradecurve са актуални теми в динамичния и често променлив крипто пеизаж. Докато Cardano, играчът ветеран, се намира в ключов момент на ценово движение, Tradecurve, изгряващата звезда, привлича вниманието с най-новата си функция за свързване на портфейли.

май 30, 2023 10:03 3 мин. четене

Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и децентрализираните екосистеми за игри. Индустрията изигра съществена роля за привличане на вниманието на хората. 

май 30, 2023 10:02 3 мин. четене

Топ меме криптовалута за инвестиция през юни 2023 г.

Меме криптовалутите превземат света към момента, така че не е лесно да отдадете на “изкушението” и да се включите в този атрактивен сектор от криптовалутите.

май 30, 2023 10:01 5 мин. четене

Прогноза за цената на Filecoin за 2023 г. – не пропускайте Aptos и Collateral Network

Нарастващото търсене на дигитално съхранение на данни стимулира растежа на Filecoin (FIL), но накъде ще се насочи токенът FIL през 2023 г.?

май 30, 2023 10:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.