НАЧАЛО Алткойни

Dash 2 Trade си колаборира с борсата LBANK и набра $4.7 милиона

ноември 5, 2022 16:48 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dash 2 Trade си колаборира с борсата LBANK и набра $4.7 милиона

Dash 2 Trade събра над $4.7 милиона и получи доверието на LBANK и ще бъде листната след предпродажбите. Какво предстои за D2T?

За малко повече от две седмици Dash 2 Trade успя да набере $4.7 милиона и сега е на път да бъде листната на базираната в Хонг-Конг централизирана крипто борса LBANK. Това е впечатляващо постижение за всяка криптовалута, но особено за стартиращ проект, който е все още в начален етап на развитие. Та, какво може да предстои за Dash 2 Trade?

Очевидно първата задача е да се продължи с развитието на платформата и да се направи още по-достъпна за инвеститорите. Но в допълнение към това екипът планира да използва част от набраните средства, за да разшири своите маркетингови усилия и да достигне до още повече потенциални потребители. Със силен продукт и добре изпълнена маркетингова стратегия, Dash 2 Trade има потенциала да се превърне във водещ играч в крипто търговията.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.


Dash 2 Trade изпреварва доста други силни играчи

В LBANK инвеститорите могат да намерят редица значими крипто проекти, като Tamadoge, Battle Infinity, Lucky Block и други, но това, което прави към момента Dash 2 Trade, e нещо впечатляващо.

D2T токенът не просто събира инвестиции, той надминава значително много други криптопроекти, за които се считаше, че имат значителен потенциал.

Разбира се, листването в LBANK ще се случи след края на последния етап на предварителните продажби.

Доверието в Dash 2 Trade се отплаща

Една голяма част от новите крипто проекти рядко успяват да привлекат достатъчно голям инвеститори, за да довършат своите предварителни продажби. Още по-малък процент от тях пък получават картбланш от централизираните крипто борси. 

Самият факт, че Dash 2 Trade получава доверие от LBANK говори много за D2C токена, работата на екипа, разработващ софтуера, както и цялостната концепция на крипто проекта.

Кои са LBANK и защо това е важно за Dash 2 Trade?

LBANK e централизирана крипто борса, която е на пазара от 2015 година. В самата борса можете да откриете около 500 токена, а 24-часовият обем на търговията по последни данни достига почти $1.6 милиарда.

Присъствието на Dash 2 Trade на тази борса ще даде на инвеститорите, които се включат в предпродажбите, шанс да увеличат своята възвръщаемост, защото криптовалутата ще достигне до много хора, които не са се включили рано.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.


Каква е формулата на Dash 2 Trade за успех?

За да бъде един блокчейн успешен, трябва да има изключително много фактори, които да присъстват едновременно. В противен случай инвеститорите рядко ще дадат шанс на който и да било проект.

Концепция на проекта

Dash 2 Trade е добре замислен крипто проект. Защо? Отговорът е прост – разрешава уникални проблеми, за които много хора дори не са се замисляли. Екипът на Dash 2 Trade разработва софтуер, който ще използва най-доброто от света на изкуствения интелект, както и знания, събрани от крипто експерти. 

Но най-уникалното на проекта е, че ще съществува оценъчен механизъм за нови криптовалути, в който ще присъстват различни параметри, които ще бъдат детайлно анализирани от крипто трейдъри. По този начин инвеститорите в платформата ще могат да видят блокчейни с потенциал и ще могат да се включат по-рано от други инвеститори, като по този начин увеличат своите потенциални печалби.

Екип зад проекта

За разлика от много други блокчейни, зад Dash 2 Trade стои екип, който вече е успявал да създаде страхотен продукт – а именно, Learn 2 Trade, който има над 70,000 члена, разполага с много полезни източници на информация и помага на доста инвеститори да вземат точните решения.

Силен старт

Много инвеститори осъзнават какви ще са ползите от платформата на Dash 2 Trade, затова и побързаха да се включат в първата фаза на предварителните продажби, като генерираха над $500,000 още в първите 24 часа. Новината бързо се разпростани в крипто средите, както и в социалните мрежи, което накара много нови крипто инвеститори да се включат.

В очакване на третата фаза на предварителните продажби

Само в рамките на две седмици Dash 2 Trade успя да стигне до края на втората фаза на предварителните продажби, като събра над $4.7 милиона досега. Тези, които се включиха в първия етап на предпродажбите, ще спечелят 39%, но още не е късно да се включите във втория етап и да постигнете 32% доходност. 

Когато платформата събере $5,166,000, токенът на D2T ще влезе в третата фаза на предпродажбите и ще се увеличи от $0.050 на $0.0513, а във финалния етап преди листването инвеститорите ще могат да се сдобият с Dash 2 Trade токен срещу $0.0662.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.


Какво знаем още за Dash 2 Trade платформата?

Dash 2 Trade ще предлага на инвеститорите разнообразие от технически инструменти за анализ и предсказване на трендове, като по този начин помага на крипто инвеститорите да вземат правилни решения. 

Според документацията на Dash 2 Trade, платформата ще разполага с три нива на достъп:

  • Безплатна версия с ограничен капацитет.
  • Базов план с доста функции и метрики на цена 400 D2T на месец.
  • Премиум план, който включва най-доброто от платформата срещу 1000 D2T на месец.

Dash 2 Trade е преминал през много сериозни тестове, които включват верификация чрез CoinSniper, а смарт контрактите са били подложени на одит от SolidProof.

За да помогне на инвеститорите да вземат решения, платформата ще разполага с много функции, които включват автоматизирани решения чрез API, ранкиране на нови блокчейни, разработване на стратегии и други.

Токеномика на Dash 2 Trade

Dash 2 Trade ще разполага с общо 1 милиард емитирани токена, като 700 милиона ще бъдат на разположение на инвеститорите през различните фази на предпродажбите.

Останалите 30% ще бъдат разпределени за ликвидност (5%), набиране на таланти (5%), наградни фондове (5%), както и развитие на продукта във времето (15%).

Ако искате да си купите Dash 2 Trade токени, ще можете да го направите чрез Ethereum, както и с Tether (USDT).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Най-добрата криптовалута за начинаещи през 2023

Ако се чудите коя е най-добрата криптовалута за закупуване през 2023 година, много от вас ще останат шокирани, защото не е е Биткойн, а…

януари 30, 2023 19:35 5 мин. четене

Може да предстои голямо движение за Polygon и още един алткойн, твърди трейдър

Популярен пазарен коментатор сподели вижданията си за предстоящото ценово действие на два алткойна с големи пазарни капитализации.

януари 30, 2023 19:00 1 мин. четене

Cardano: Активното търсене на актива може да тласне цената нагоре

Докато оптимизмът в сектора на криптовалутите започва да затихва, Cardano (ADA) регистрира голямо търсене от страна на крипто трейдърите и инвеститори, което създава предпоставки за повишение на цената, ако тази тенденция се запази.

януари 30, 2023 18:15 2 мин. четене

Защо Floki Inu поскъпна с над 150% в рамките на последния месец?

Общността на Floki Inu (FLOKI) гласува „за“ на предложение за изгаряне на 4.2 трилиона токена на стойност над $100 милиона на своя междуверижен мост.

януари 30, 2023 15:10 2 мин. четене