НАЧАЛО Алткойни

Dash 2 Trade си колаборира с борсата LBANK и набра $4.7 милиона

05.11.2022 16:48 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dash 2 Trade си колаборира с борсата LBANK и набра $4.7 милиона

Dash 2 Trade събра над $4.7 милиона и получи доверието на LBANK и ще бъде листната след предпродажбите. Какво предстои за D2T?

За малко повече от две седмици Dash 2 Trade успя да набере $4.7 милиона и сега е на път да бъде листната на базираната в Хонг-Конг централизирана крипто борса LBANK. Това е впечатляващо постижение за всяка криптовалута, но особено за стартиращ проект, който е все още в начален етап на развитие. Та, какво може да предстои за Dash 2 Trade?

Очевидно първата задача е да се продължи с развитието на платформата и да се направи още по-достъпна за инвеститорите. Но в допълнение към това екипът планира да използва част от набраните средства, за да разшири своите маркетингови усилия и да достигне до още повече потенциални потребители. Със силен продукт и добре изпълнена маркетингова стратегия, Dash 2 Trade има потенциала да се превърне във водещ играч в крипто търговията.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.


Dash 2 Trade изпреварва доста други силни играчи

В LBANK инвеститорите могат да намерят редица значими крипто проекти, като Tamadoge, Battle Infinity, Lucky Block и други, но това, което прави към момента Dash 2 Trade, e нещо впечатляващо.

D2T токенът не просто събира инвестиции, той надминава значително много други криптопроекти, за които се считаше, че имат значителен потенциал.

Разбира се, листването в LBANK ще се случи след края на последния етап на предварителните продажби.

Доверието в Dash 2 Trade се отплаща

Една голяма част от новите крипто проекти рядко успяват да привлекат достатъчно голям инвеститори, за да довършат своите предварителни продажби. Още по-малък процент от тях пък получават картбланш от централизираните крипто борси. 

Самият факт, че Dash 2 Trade получава доверие от LBANK говори много за D2C токена, работата на екипа, разработващ софтуера, както и цялостната концепция на крипто проекта.

Кои са LBANK и защо това е важно за Dash 2 Trade?

LBANK e централизирана крипто борса, която е на пазара от 2015 година. В самата борса можете да откриете около 500 токена, а 24-часовият обем на търговията по последни данни достига почти $1.6 милиарда.

Присъствието на Dash 2 Trade на тази борса ще даде на инвеститорите, които се включат в предпродажбите, шанс да увеличат своята възвръщаемост, защото криптовалутата ще достигне до много хора, които не са се включили рано.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.


Каква е формулата на Dash 2 Trade за успех?

За да бъде един блокчейн успешен, трябва да има изключително много фактори, които да присъстват едновременно. В противен случай инвеститорите рядко ще дадат шанс на който и да било проект.

Концепция на проекта

Dash 2 Trade е добре замислен крипто проект. Защо? Отговорът е прост – разрешава уникални проблеми, за които много хора дори не са се замисляли. Екипът на Dash 2 Trade разработва софтуер, който ще използва най-доброто от света на изкуствения интелект, както и знания, събрани от крипто експерти. 

Но най-уникалното на проекта е, че ще съществува оценъчен механизъм за нови криптовалути, в който ще присъстват различни параметри, които ще бъдат детайлно анализирани от крипто трейдъри. По този начин инвеститорите в платформата ще могат да видят блокчейни с потенциал и ще могат да се включат по-рано от други инвеститори, като по този начин увеличат своите потенциални печалби.

Екип зад проекта

За разлика от много други блокчейни, зад Dash 2 Trade стои екип, който вече е успявал да създаде страхотен продукт – а именно, Learn 2 Trade, който има над 70,000 члена, разполага с много полезни източници на информация и помага на доста инвеститори да вземат точните решения.

Силен старт

Много инвеститори осъзнават какви ще са ползите от платформата на Dash 2 Trade, затова и побързаха да се включат в първата фаза на предварителните продажби, като генерираха над $500,000 още в първите 24 часа. Новината бързо се разпростани в крипто средите, както и в социалните мрежи, което накара много нови крипто инвеститори да се включат.

В очакване на третата фаза на предварителните продажби

Само в рамките на две седмици Dash 2 Trade успя да стигне до края на втората фаза на предварителните продажби, като събра над $4.7 милиона досега. Тези, които се включиха в първия етап на предпродажбите, ще спечелят 39%, но още не е късно да се включите във втория етап и да постигнете 32% доходност. 

Когато платформата събере $5,166,000, токенът на D2T ще влезе в третата фаза на предпродажбите и ще се увеличи от $0.050 на $0.0513, а във финалния етап преди листването инвеститорите ще могат да се сдобият с Dash 2 Trade токен срещу $0.0662.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.


Какво знаем още за Dash 2 Trade платформата?

Dash 2 Trade ще предлага на инвеститорите разнообразие от технически инструменти за анализ и предсказване на трендове, като по този начин помага на крипто инвеститорите да вземат правилни решения. 

Според документацията на Dash 2 Trade, платформата ще разполага с три нива на достъп:

  • Безплатна версия с ограничен капацитет.
  • Базов план с доста функции и метрики на цена 400 D2T на месец.
  • Премиум план, който включва най-доброто от платформата срещу 1000 D2T на месец.

Dash 2 Trade е преминал през много сериозни тестове, които включват верификация чрез CoinSniper, а смарт контрактите са били подложени на одит от SolidProof.

За да помогне на инвеститорите да вземат решения, платформата ще разполага с много функции, които включват автоматизирани решения чрез API, ранкиране на нови блокчейни, разработване на стратегии и други.

Токеномика на Dash 2 Trade

Dash 2 Trade ще разполага с общо 1 милиард емитирани токена, като 700 милиона ще бъдат на разположение на инвеститорите през различните фази на предпродажбите.

Останалите 30% ще бъдат разпределени за ликвидност (5%), набиране на таланти (5%), наградни фондове (5%), както и развитие на продукта във времето (15%).

Ако искате да си купите Dash 2 Trade токени, ще можете да го направите чрез Ethereum, както и с Tether (USDT).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето как реагира цената на Етериум на дългоочакваното одобрение на спот ETF

SEC официално одобри 8 предложения за спот Етериум ETF за американските пазари, но как това се отрази на цената на актива?

24.05.2024 1:33 1 мин. четене

ИЗВЪНРЕДНО: SEC официално одобри спот Етериум ETF

Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) е одобрила ускореното пускане на спот ETF за Етериум, както се посочва в документ, качен на уебсайта на агенцията.

24.05.2024 0:08 1 мин. четене

Все още няма одобрение на спот Етериум ETF – крипто общността тръпне в очакване

С идването на полунощ се очаква решението на Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) относно потенциалното одобрение на спот Етериум ETF.

24.05.2024 0:01 1 мин. четене

Pepe с ново важно постижение, въпреки масовите ликвидации

Pepe, популярна мемe монета, наскоро се превърна в гореща тема в света на криптовалутите. Въпреки значителните ликвидации през последните 24 часа, токенът продължава да напредва, записвайки нови върхови постижения.

23.05.2024 22:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.