НАЧАЛО Uncategorized

Dаsh 2 Trade набра $10 милиона – остават само $3 милиона преди листването на борсите

декември 14, 2022 15:19 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dаsh 2 Trade набра $10 милиона – остават само $3 милиона преди листването на борсите

Dаsh 2 Trade събира $10 милиона, листването на борсите е по-близо от всякога, a цената потенциално може да скочи с 1,000%.

Крипто проектът Dash 2 Trade събра почти $10 милиона финансиране, като остават само $3 милиона, докато предварителната продажба приключи и токенът бъде листнат на централизираните крипто борси (и Uniswap).

Това е вълнуваща новина както за инвеститорите, така и за ентусиастите, тъй като наближава дългоочаквания старт на една от най-обещаващите нови платформи за крипто търговия в световен мащаб.

Екипът на Dash 2 Trade работи усилено през последните месеци и това последно развитие е доказателство за тяхната отдаденост и ангажираност. Тъй като целта за набиране на средства е почти достигната, няма да отнеме много време преди Dash 2 Trade да стане известно име в света на криптовалутите.

В тази статия ще видим какво предстои за този обещаващ криптопроект и колко могат да спечелят крипто инвеститорите в краткосрочен и дългосрочен план.

d2t

Съкратена предварителна продажба и какво значи това за инвеститорите?

Първоначално беше планирано Dash 2 Trade да има 9-етапна предварителна продажба, но поради огромния интерес, породен от срива на FTX, продуктът се оказа много необходим за инвеститорите много по-рано.

В отговор на това екипът реши да стартира платформата по-скоро. Това е вълнуваща новина за тези, които следят проекта отблизо, тъй като означава, че ще могат да започнат да използват Dash 2 Trade много по-рано, отколкото са предполагали.

Бета версията се очаква да бъде готова, когато платформата бъде листната на крипто борсите.

d2t

Как могат листванията на крипто борсите да покачат цената на Dash 2 Trade?

Дългоочакванoто листване на токена на Dash 2 Trade най-накрая ще бъде направено на големите крипто борси Uniswap, BitMart, LBank и Changelly Pro, след като предварителната продажба приключи. Това може да повиши цената на токена, като тя може да скочи с 5 до 10 пъти, което определено е добра новина за ранните инвеститори.

Това напомня за Tamadoge – друг успешен блокчейн, който успя да достигне до 1,500% от началната си цена след листването си на OKX. Oчакваните листинги безспорно ще помогнат да се генерира допълнителен интерес.

Нека видим основните причини, заради които Dash 2 Trade има толкова голям потенциал.

d2t

Причини, заради които Dash 2 Trade събра $10 милиона досега

Нека видим основните фактори за успеха на Dash 2 Trade към този момент.

Уникалната пазарна характеристика

Това, което прави крипто проекта Dash 2 Trade специален, е неговата уникална концепция за намиране на криптовалути в предварителни продажби. Специалният алгоритъм, управляван от изкуствен интелект (ИИ), ще бъде оценен от професионални трейдъри от екипа на Dash 2 Trade, за да предостави на инвеститорите възможност да намерят топ проекти в ранни етапи на развитие.

Това е вълнуваща възможност за всеки, който иска да се включи в пазара на криптовалути, тъй като дава шанс за включване в проекти в предварителни продажби и значителни потенциални печалби, като се сдобиете с информация, до която много хора нямат достъп.

Функции, които нито една друга конкурентна платформа не предлага

Dash 2 Trade е авангардна платформа, която предлага набор от крипто функции – социална търговия, изграждане на стратегии, сигнали за крипто търговия, новини, автоматична търговия, поддръжка на API и инструмент за профилиране на риска.

Докато много конкуренти предлагат някои от тези инструменти, никой не предлага всичките в рамките на една и съща платформа. Това кара Dash 2 Trade да изпъкне.

С всичко “под един покрив” можете да търгувате с увереност, знаейки, че имате достъп до най-добрите инструменти в крипто индустрията. Независимо дали сте опитен търговец или сега стартирате, Dash 2 Trade има какво да предложи на всеки.

d2t


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Токен с реална употреба

Dash 2 Trade има реален продукт, който не е подкрепен единствено от “вярата на общността”. Вместо това платформата има собствена стойност. D2T токенът се използва като единствен метод за плащане на абонаментна такса към платформата, като стартовият план ще струва 400 D2T на месец, докато професионалният абонамент ще струва на инвеститорите 1,000 всеки месец.

Самият токен има реална употреба и не е просто спекулативен актив. Това трябва да дава увереност на притежателите на токена, че той ще запази стойността си във времето, но и че той може да стане инфлационен актив с нарастваща стойност.

d2t

Екип от опитни разработчици

Екипът зад Dash 2 Trade разработи Learn 2 Trade, платформа с над 40,000 активни трейдъри месечно. Този опит е солидна причина, поради която Dash 2 Trade може да е по-добър от много други блокчейни.

Разработчиците на компанията са създали система, която е лесна за използване и предоставя всички функции, от които търговците се нуждаят, за да бъдат успешни. И най-важното – научени са много уроци от Learn 2 Trade, което ще помогне на новият блокчейн да избегне много непредвидени трудности и да достави солиден продукт още от самото начало, а както вече разбрахме – бета версията на Dash 2 Trade е в процес на разработка.

d2t

Заключение

Dash 2 Trade събра $10 милиона и остават малко повече от $3,400,000 преди да бъде листнат на крипто борсите, където инвеститорите очакват да генерират печалби от токена. Разбира се, освен търговията с D2T токена, който може да докара добра доходност, крипто инвеститорите могат да спечелят и от криптовалутите, които ще бъдат налични на платформата за оценяване на нови блокчейни.

d2t

Често задавани въпроси

Бързо ли ще достигне Dash 2 Trade до листването си?

Предвид темпото, с което се движи предварителната продажба, Dash 2 Trade има потенциала да свърши с предварителните продажби още преди края на годината, но дори в по-песимистичен сценарий се очаква най-късно януари проектът официално да бъде листнат на крипто борсите.

Може ли D2T токенът да достигне до $1 скоро?

Това е напълно възможен сценарий, ако в следващите две седмици се изкупят и останалите токени на стойност $3.4 милиона, а в началото на 2023 година инвеститорите се активизират. Разбира се, такъв сценарий е твърде оптимистичен, но дори анализатори с по-прагматични прогнози очакват токенът да скочи с до 10Х в следващите няколко месеца.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Uncategorized Новини

През 2022 г. Block Ink. на Джак Дорси се представи по-добре от 2021 г.

Компанията Block Inc. на Джак Дорси обяви финансовите си резултати за четвъртото тримесечие на 2022 г., които се разминаха с очакванията, но все пак постигна целите си относно приходите.

февруари 25, 2023 13:19 2 мин. четене

Shiba Inu (SHIB): Цената на меме токена регстрира спад в очакване на Shibarium

Глобалният пазар на дигитални активи наскоро отбеляза спад поради повишения страх сред инвеститорите.

февруари 15, 2023 12:00 1 мин. четене

Бившият президент на FTX.US сподели за отношенията си със Сам Банкман-Фрийд

Бившият президент на FTX US, Брет Харисън критикува Сам Банкман-Фрийд за това, че го е заплашвал, когато е предложили решения за реорганизация на управлението на американското подразделение на FTX. 

януари 15, 2023 20:29 2 мин. четене

Какво ще се случи, ако банките спрат транзакциите на крипто борсите?

В миналото банките на няколко пъти нареждаха на платежните услуги да спрат транзакциите с криптовалути.

октомври 20, 2022 17:41 3 мин. четене