НАЧАЛО Други

Държавите които са „най-благоприятни“ за стартиране на ICO

юли 15, 2018 12:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Държавите които са „най-благоприятни“ за стартиране на ICO

САЩ, Швейцария и Сингапур бяха класирани като топ три "най-благоприятни" страни за стартиране на ICO проекти според американската медия Cointelegraph.

Докладът подчертава, че САЩ са най-благоприятната страна за ICO, като общо 30 компании са стартирали в тази област. Втората страна е Швейцария, която отговаря за половината от проектите, докато Сингапур е на трето място
с 11 проекта.

Докладът също така включва Русия, Естония и Обединеното kралство като едни от най-обещаващите страни за финансиране на криптопроекти.

Cointelegraph съобщи, че миналата седмица,най-големият месец за инвестиции в ICO се е състоял само преди четири месеца.

Обемите на ICO проектите са достигнали нови рекорди през първата половина на 2018 г., което е вече два пъти по-голямо от това през цялата година от 2017 г.

Като водещо място за провеждане на най-големите международни организации за ICO и крипто проекти, САЩ продължават да се борят срещу случаи на незаконна дейност в тази сфера.

По-рано тази седмица Съветът за държавни ценни книжа в Тексас (SSB) издаде заповед за прекратяване действията на мрежа от фирми, свързани с криптовалути, за които се твърди, че са обвинени в предлагане на измамни крипто инвестиции на държавните жители.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Колко могат да спаднат приходите на Coinbase през 2023 г.?

Главният изпълнителен директор на Coinbase не беше особено оптимистично настроен за финансовите резултати на криптоборсата за 2022 г.

декември 8, 2022 16:29 1 мин. четене

Кибер Коледа: Направи добро и се включи в благотворителния стрийм

Коледа наближава. Ето, че е време да се съберем със семейството, близките и приятелите ни, за да отпразнуваме празниците с хората, които обичаме.

декември 8, 2022 14:11 1 мин. четене

Чанпен Джао: Сам Банкман-Фрийд е един от най-големите измамници в историята

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен „CZ“ Джао нарече Сам Банкман-Фрийд „един от най-големите измамници в историята“, след като неговата криптоборса FTX се срина и остави повече от един милион кредитори без пари.

декември 8, 2022 9:53 1 мин. четене

Най-голямата финансова криза в историята идва – Нуриел Рубини

Дългът в целия свят нараства, тъй като правителствата, предприятията и гражданите започнаха да харчат и да вземат заеми по време на пандемията и след нейното отшумяване.

декември 8, 2022 6:38 1 мин. четене