НАЧАЛО Алткойни

Крипто проект ще раздава безплатни токени – ето кога

22.05.2024 9:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто проект ще раздава безплатни токени – ето кога

ZkSync се подготвя за важен крайъгълен камък със събитие за създаване на токени (TGE), което се очаква тази седмица, както и airdrop, планиран за средата на юни.

ZkSync, мрежа от втори слой на Етериум, разработенa от Matter Labs, посочи, че въпросното TGE ще се проведе тази седмица. След това събитие токенът с общо предлагане от 21 милиарда ще бъде разпространен, включително чрез airdrop, определен за около 13 юни. Това време има за цел да предшества airdrop-a на токена на Blast, планиран за 26 юни.

Имаше дискусии относно използването на ZK тикера за токена, но тъй като Polyhedra Network вече го заяви, възникнаха някои проблеми. Въпреки това ZkSync все още може да избере ZK тикер, особено като се има предвид, че Binance не изброява токена на Polyhedra.

„zkSync е в процес на децентрализация, но все още няма финализирани планове“, заяви говорител на Matter Labs, добавяйки: „Издаването на v24 е последното планирано надграждане на протокола, необходимо преди прехвърляне на мрежовото управление към общността“.

Matter Labs получи подкрепа от видни инвеститори, включително Andreessen Horowitz (a16z), Dragonfly Capital, Blockchain Capital, Crypto.com Capital, Placeholder Capital и 1kx. Проектът е събрал $258 милиона рисково финансиране и е създал екосистемен фонд в размер на $200 милиона.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус наскоро направи публично изявление, което бе в отговор на съдебно решение на съдия в Калифорния, който отхвърли колективен иск, свързан с XRP.

22.06.2024 8:30 1 мин. четене

3 AI криптовалути, които може да са добра инвестиция според крипто експерт

Известният анализатор на криптовалути “Il Capo” привлече вниманието на пазара, като сподели бичите си прогнози за някои алткойни в Telegram групата си на фона на общия спад на пазара.

22.06.2024 7:30 1 мин. четене

Мениджърите на активи коригираха заявленията си за спот Етериум ETF

Няколко мениджъри на активи наскоро представиха промени в предложенията си за спот Етериум ETF пред Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

XRP е една от най-шортваните криптовалути – какво трябва да знаем?

На фона на неотдавнашните сътресения на крипто пазара XRP Ledger, поддържан от Ripple Labs, е готов да възвърне бичия си импулс, според анализ на Santiment.

21.06.2024 23:48 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.