Home

Крипто порфейлът MetaMask ще предлага стейкинг на Етериум

13.06.2024 12:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто порфейлът MetaMask ще предлага стейкинг на Етериум

MetaMask, разработена от ConsenSys, наскоро стартира нова услуга за стейкинг на Етериум, която позволява на потребителите да залагат всякакви количества ETH.

MetaMask наскоро въведе нова услуга за стейкинг на Етериум, която позволява на потребителите да залагат всякаква сума ETH.

Услугата все още не е достъпна за потребители от САЩ и Великобритания поради някои ограничения.

Крипто портфейлът си сътрудничи с механизма за залог на Етериум за своята нова функция. Преди това необходимата входна точка бе поне 32 ETH, за да се извърши стейкинг директно с валидаторите на Consensys. Това ограничение бе бариера пред многото желаещи да се присъединят към мрежата.

Новата услуга използва протокола за ликвидни залози на Етериум StakeWise, който е изграден на базата на отворена модулна архитектура. Това позволява на потребителите да стейкват всякаква сума ETH, правейки платформата достъпна за по-широка аудитория.. Матьо Сен Олив, старши продуктов мениджър в Consensys, заяви,

“С новата стейкинг услуга потребителите на MetaMask вече разполагат с прост и лесен начин да заложат своите ETH във валидатори от корпоративен клас, като същевременно управляват своите ETH, печелят награди и допринасят за сигурността на мрежата.”

MetaMask стартира тази услуга, без да включва потребители от САЩ и Обединеното кралство. Това решение се дължи на развиващата се регулаторна среда в тези региони. Consensys планира да разшири обхвата на услугата за тези пазари, след като се регулират териториите.

Към настоящия момент услугата за залог на MetaMask разчита на повече от 33,000 хоствани валидатори за Етериум. Тези валидатори работят в мулти-облачни, регионални и клиентски среди с над 1 милион стейкнати ETH. Consensys съобщи, че 99.9% от тези валидатори са активни, като нито един от тях не е бил съкратен или наказан.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Биткойн Кеш: Подценен, но трейдърите остават скептични

Напоследък стойността на Биткойн Кеш (BCH) постоянно намалява, като към момента на писане на статията се търгува за $372 – спад от 2% за последните 24 часа.

24.07.2024 17:00 1мин. четене

Worldcoin стартира програма за отключване на токени

Worldcoin (WLD) започне значително отключване на токени на 24 юли в рамките на което постепенно ще бъдат отключени 2.38 милиарда WLD на стойност приблизително $5.54 милиарда през следващите четири години.

24.07.2024 15:30 1мин. четене

Финансовият гигант Franklin Templeton разглежда Solana за бъдещи ETF-и

Franklin Templeton, пионер в създаването на спот Биткойн ETF в САЩ, изрази ентусиазъм относно потенциала на други криптовалути, като Solana, да предоставят нови ETF предложения.

24.07.2024 15:00 1мин. четене

Ще помогнат ли Етериум ETF-ите на ETH да достигне нов исторически връх през 2024?

Уил Кай, ръководител на отдел „Индекси“ в Kaiko, посочи в доклад от понеделник, че „цената на ETH може да бъде особено чувствителна към ранните притоци към новостартиралите ETF-и.

24.07.2024 12:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.