НАЧАЛО Други

Крипто общността може да реши бъдещето на САЩ според Марк Кюбан

11.06.2024 19:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто общността може да реши бъдещето на САЩ според Марк Кюбан

Марк Кюбан, американски милиардер, който е известен и като инвеститор и като собственик на Далас Маверикс от NBA, направи някои забележки относно потенциалното влияние на криптовалутите върху президентските избори в САЩ през 2024 г.

Той предположи, че Доналд Тръмп може да има предимство пред Джо Байдън поради позицията му по отношение на регулациите на дигиталните валути.

Кюбан подчерта колко е важно хората да вземат предвид каква роля могат да играят виртуалните валути при избора на следващия им лидер, особено като се има предвид, че президентът Байдън е бил благосклонен към Гари Генслер, който понастоящем е председател на Комисията по ценни книжа и борси (SEC).

Въпреки че набирането на средства чрез NFT е нещо, което е направено от бившия президент, всякакви познания, притежавани от някоя от страните за тези активи, бяха поставени под съмнение от Марк, който призна, че не смята, че те знаят много, ако изобщо знаят нещо за криптовалутите, но посочи, че гласовете от тази специфична група могат да направят разликата.

Казвал съм отново и отново, че ако той избере Генслер, тогава Байдън трябва да забрави за спечелването обратно на Овалния кабинет, иначе нека избере крипто гласоподавателите, защото така ще стане“, пише Кюбан в X(Twitter), преди да добави „и също така не съм сигурен кой ще бъде назначен, така че тук няма нищо определено

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Trezor представя новата си серия хардуерни портфейли

Компанията за крипто портфейли Trezor официално обяви стартирането на Trezor Expert – персонализирана индивидуална услуга.

14.06.2024 17:30 1 мин. четене

АСЕАН започва да страни от Китай и се насочва към САЩ

Според неотдавнашно проучване, износът на страните от ASEAN за САЩ е надминал този на Китай за първи път от шест тримесечия насам.

14.06.2024 17:00 1 мин. четене

Биткойн титанът MicroStrategy увеличи предлагането на акции до $700 милиона

MicroStrategy, най-големият притежател на Биткойн (BTC), обяви на 14 юни цената на конвертируемите първостепенни облигации с падеж 2032 г, които възлизат на обща стойност от $700 милиона, което е с $200 милиона повече от първоначално обявените стойности.

14.06.2024 16:00 1 мин. четене

OPEC може да започне да губи контрола върху глобалните пазари на петрол

Общото мнение на експертната общност е, че ОПЕК+ може да не успее да поддържа цените на петрола на пазара, като контролира производството си, тъй като Международната агенция по енергетика (IEA) прогнозира завишено световното предлагане.

14.06.2024 14:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.