НАЧАЛО Алткойни

Крипто китовете губят интерес към Shiba Inu – спад на големите транзакции с 15%

11.05.2024 6:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто китовете губят интерес към Shiba Inu – спад на големите транзакции с 15%

Последните блокчейн данни за Shiba Inu показват значителна промяна в пазарната динамика с 15% намаление на големите транзакции.

Тази промяна има значителни последици за траекторията на токена в близко бъдеще. Освен това има лек ръст от 0.32% при новите адреси, създадени в мрежата SHIB. Въпреки че това може да сигнализира за нарастващ интерес, минималното увеличение предполага ограничен свеж импулс.

Показателят „In the Money“, отразяващ неутралните 0.30%, обозначава адреси, които в момента са на печалба въз основа на покупната цена на SHIB. Този баланс подсказва за смесени настроения сред притежателите, което потенциално показва модел на задържане.

Освен това незначителен ръст от 0.04% в концентрацията предполага леко увеличение на притежанията на SHIB сред водещите адреси, което вероятно сигнализира, че по-големите притежатели засилват позициите си.

Забележителният спад от 15.66% при големите транзакции над $100,000 е особено забележителен. Такова намаление често показва намалена активност от китове, които могат да повлияят значително на пазара. Тази промяна може да отразява по-ниско доверие сред по-големите инвеститори или промяна в стратегиите за транзакции.

Докато SHIB в момента се консолидира в по-тесен ценови диапазон, което предполага предстоящо увеличение на волатилността, спада на транзакциите от китове може временно да смекчи значителните ценови колебания.

Фазата на консолидация обаче загатва за предстоящ пробив, чиято посока вероятно ще бъде повлияна от по-широките пазарни условия, а не само от SHIB.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Fantom разкрива нови подробности за новия си блокчейн

Фондация Fantom представи нова информация за иновативния си блокчейн от първи слой – Sonic Network, който ще се свърже с Етериум чрез мост от втори слой. Тази връзка ще позволи на Sonic да използва обширната потребителска база, ликвидността и различните протоколи на ETH.

19.05.2024 0:00 2 мин. четене

Тази криптовалута на ръба на голямо движение нагоре – какво да следим

Широко следен крипто стратег очаква през следващите месеци значително покачване на водещ алткойн, свързан с изкуствения интелект (AI), в рамките на Топ 50.

18.05.2024 21:00 1 мин. четене

Заплаха за цената на Dogecoin – какво трябва да знаем

През последните дни цената на Dogecoin отбеляза леко повишение и към момента е $0.1522. През последните 24 часа цената на DOGE се е повишила минимално с 0.6%, като има потенциал за по-нататъшни увеличения. Някои анализатори обаче предупреждават за възможен спад на стойността в близко бъдеще.

18.05.2024 20:00 2 мин. четене

Крипто кит с огромни загуби от търговията с алткойн – и все пак продължава да го купува

Изглежда, че един от крипто китовете активно търгува с Arbitrum (ARB) токени, извършвайки покупки и продажби с големи суми.

18.05.2024 19:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.