НАЧАЛО Биткойн

Крипто кит направи колосална покупка на Биткойн за $1.3 милиарда

24.02.2024 9:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто кит направи колосална покупка на Биткойн за $1.3 милиарда

По-рано вчера се случи огромно придобиване на Биткойн, като един-единствен портфейл натрупа повече от 26,200 BTC при курс от $51,000 за BTC.

Тази транзакция на обща стойност около $1.3 милиарда привлече вниманието към портфейл, свързан с адрес 3M6XpqUc8G8GuHYKQhjAWobo5aGpkdV7u. Спекулациите относно самоличността на купувача са многобройни, като варират от субекти като държавни инвестиционни фондове до видни личности като Джеф Безос или Марк Зукърбърг.

Неотдавнашната активност в Биткойн мрежата разкрива забележителна тенденция на натрупване сред Биткойн китовете, определяни като портфейли, притежаващи над 100 BTC и не са свързани с централизирани борси. През последните 30 дни тези субекти изглежда са фокусирани върху акумулацията, а не върху разпръскването на активи.

“Реализираната цена” за тази кохорта от китове в момента възлиза на $40,500, както съобщава анализаторът на криптовалути Ки Йонг Джу. Този модел подчертава бичите настроения на пазара, което предполага, че значими играчи правят залози за дългосрочната стойност на Биткойн въпреки краткосрочните колебания на цените.

Що се отнася до настоящото представяне на Биткойн, налице е скромно повишение от около 1% през последните 24 часа, търгувайки се на цена от $51,140.

Анализаторите обаче подхождат с предпазливост към стабилността около границата от $52,000. Swissblock наскоро предположи, че настоящата пауза на Биткойн на това ниво на съпротива може да означава предстоящо отдръпване.

Независимо от това стабилните обеми на търговия на пазара подкрепят оптимистичната перспектива, поддържайки цялостно бичи настроения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Прогноза за цената на Биткойн от крипто милиардер

Брок Пиърс, ранен Биткойн ентусиаст, споделя своята гледна точка за това каква според него е „разумната“ ценова цел за BTC, тъй като водещата криптовалута навлиза в нова фаза.

24.04.2024 10:00 1 мин. четене

Tesla разкриха дали са продавали Биткойн през последното тримесечие

Вчера Tesla, известна корпорация в областта на автомобилостроенето и чистата енергия, ръководена от Илон Мъск, разкри, че е задържала всичките си $711 милиона в Биткойн (BTC) през първото тримесечие на 2024 г., без да ги продава.

24.04.2024 6:00 2 мин. четене

Нова прогноза за ценaта на Биткойн от исторически точен анализатор

Трейдър известен с точните си прогнози на крипто пазара, споделя прозренията си за траекторията на Биткойн след неотдавнашното халвинг събитие на BTC.

23.04.2024 20:16 1 мин. четене

Mt.Gox започва да разпределя $9 милиарда в Биткойн на кредиторите

Mt. Gox, една от първите борси за Биткойн (BTC), започна процес на изплащане на задълженията си към кредиторите от своя значителен резерв от $9 милиарда под формата на BTC.

23.04.2024 18:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.