НАЧАЛО Прессъобщения

Крипто инвеститорите не вярват в акциите на Amazon, Tesla, Apple и други – затова инвестират в Bitcoin BSC

септември 20, 2023 16:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто инвеститорите не вярват в акциите на Amazon, Tesla, Apple и други – затова инвестират в Bitcoin BSC

Когато си говорим за инвестиции, винаги на първо място изникват компании като Amazon, Tesla, Apple, Meta, Google и други технологични гиганти, с които “могат” да се изкарат средства.

Но инвестирането в акции понякога може да се окаже доста проблематично, особено ако нямате представа как да търгувате.

Именно тук се намесва и нашият герой за днес – Bitcoin BSC. Токенът е нов, но привлече много инвеститори на своя страна, като събра досега над $3.4 милиона и приближава края на софт капа на предварителната продажба.

Минуси на търговията с акции

Търговията с акции е популярна инвестиционна стратегия, но тя не е без своите рискове и недостатъци.

Изискват се огромни познания на пазара

Един от най-големите минуси е необходимостта от дълбоки познания и анализ на пазара. Инвеститорите трябва да следят редица фактори – от макроикономически показатели до финансови отчети на компаниите. Това може да бъде времеемко и изисква сериозни умения, които не да достъпни за всички.

Не всички акции са достатъчно добър избор

Има хиляди акции на различни пазари и не всички от тях предлагат добра възвращаемост. Някои могат да са прекалено рисковани или да не предлагат добри перспективи за растеж.

Някои акции пък могат да се купуват единствено със спекулативна цел, което може да обезсмисли акционерното инвестиране изцяло – а именно, че ползите са в дивидентите.

Акциите на нови компании рядко могат да се търгуват

Инвестирането в акции на нови или по-малки компании понякога просто е невъзможно. За да може една компания да бъде търгувана, тя трябва да бъде публична. Ако нямате дълбоки връзки, може да забравите да си “уредите” да закупите дял от компания.

Но не е така на крипто пазара. Там доста често успешните проекти като Bitcoin BSC събират средства посредством т.нар. краудфъндин – или събиране на средства от дребни инвеститори.

Какво прави Bitcoin BSC фаворит на инвеститорите?

Bitcoin BSC със сигурност печели много симпатизанти, особено с факта, че е по-доходоносен от Етериум, както вече писахме. Токенът се разпродава с бързи темпове, но какви са основните причини за това? Нека ги видим.

  1. Простота на инвестиране – за разлика от сложните проекти, тук говорим за отваряне на крипто портфейл за 5 минути и инвестиция в рамките на още 2-3. При отварянето на акаунт на реномирана платформа за търговия, верификациите и другите KYC процеси отнемат часове.
  2. Няма посредник – липсата на посредник означава, че всичките печалби остават в инвеститора. Дори да има минимална мрежова такса, то тя е незначителна. Ако например имате дори 2-3% такси, то при печалба 5% можете да изчислите колко реално ви взема борсата.
  3. Потенциал за голяма печалба – акциите са стабилни активи. Поне листнатите. Компаниите, които могат да докарат 4-5Х печалби, просто не са достъпни за вас. Техните печалби ги вземат венчър капиталистите. Bitcoin BSC може да купен както от крупни инвеститори, така и от вас.

Алтернатива на Bitcoin, която е по-добра от Bitcoin Cash и Bitcoin SV

Bitcoin BSC може да се води Bitcoin клонинг, но това не е точно така. Защо?

Bitcoin BSC най-вероятно ще разполага с достатъчна устойчивост на пазара, което му предлага огромни ползи. Той също има предимство пред форковете на Bitcoin, като Bitcoin Cash, като в ревюто за покупка на Bitcoin BSC вече уточнихме това.

Форковете от блокчейна на Bitcoin трябва да поддържат протокол с всички текущи разходи и рискове. Bitcoin BSC няма такива проблеми – той е изграден на BNB Smart Chain, който има доказана стабилност и подкрепата на най-голямата в света централизирана борса, Binance.

Стейкинг потенциалът е огромен

Bitcoin BSC предлага уникален стейкинг пул, който може да бъде от огромна полза за инвеститорите. В момента се предлагат 150% годишна доходност, която дори да спадне, ще бъде много по-висока от тази на много криптовалути – като Cardano, Solana, Ethereum и други.

Ако сравняваме пък с дивидентите от акции, разликата е огромна. За да се оценят стейкинг наградите в следващите 2 години, бе използван калкулатор, като в таблицата долу ще видите няколко различни сценария (показани са разминавания от 15% спрямо прогнозата за 60% доходност.)

Както виждате, дори при задържане на цената $1, то потенциалът пред Bitcoin BSC е огромен. Виждайки как Bitcoin Cash се изстреля обаче, то потенциалът за цена между 6 и 10 долара е напълно реалистичен в следващите две години.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 12:02 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.