НАЧАЛО Прессъобщения

По-доходоносен от Ethereum, по-полезен от Bitcoin. Това е Bitcoin BSC, който се разпродаде за 2 седмици

септември 19, 2023 18:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
По-доходоносен от Ethereum, по-полезен от Bitcoin. Това е Bitcoin BSC, който се разпродаде за 2 седмици

Нагледали сме се на шокиращи заглавия и токени, които предоставят “билет към Рая”. Истината обаче е, че много рядко се появяват нови проекти, които наистина очароват инвеститорите до такава степен, че да пренебрегнат сигурността и да се втурнат в преследване на предварителна продажба.

Bitcoin BSC според мнозина е точно това – крипто токен, който носи ясни и конкретни ползи на своите инвеститори, без да прави гръмки обещания.

Но чак по-доходоносен от Ethereum и по-полезен от Bitcoin? Ами, нека видим дали наистина е така.

Доходност на Ethereum

Ethereum е най-често използваният блокчейн за изграждане на децентрализирани приложения, като Ethereum 2.0 бе приветстван радушно от инвеститорите.

Резултатите? На годишна база добри, но обективно погледнато – не това, което им се искаше на инвеститорите. Ethereum гравитира около $1,637, като се очаква да се бори да достигне поне до $2,000, за да може да си пробие път напред.

Ако пък обичате да стейквате токени, то в следващата таблица ще видите основните крипто платформи, предлагащи награди, като сами ще се убедите защо крипто стейкърите пренебрегват Ethereum.

Правейки проста калкулация, бе изчислена инвестиция от 1,000 лева, включвайки увеличението на цената за една година и най-високия процент годишна доходност (APY).

 • Сума за инвестиране: 1,000 лева в Ethereum
 • Сума след наградите:  1,038.50 лева
 • Годишно увеличение: 27.18%
 • Обща сума след годишното увеличение: 1,320.76 лева

Или това прави обща доходност от 32%, което е прилична сума, ако Ethereum повишава цената си постоянно. 

Доходност на Bitcoin BSC

Bitcoin BSC предлага настояща доходност от 174%, като инвестициите в стейкинг пула са над $1.5 милиона (от общо събраните вече над $3 милиона).

За да бъда направено сравнението, са използвани същите параметри. Разбира се,  фактът, че наградите няма да останат същите е съобразен, но в следващата година не се очаква те да паднат под 60%.

 • Сума за инвестиране: 1,000 лева в Bitcoin BSC
 • Сума след наградите:  1,600 лева след една година
 • Потенциално увеличение на цената: До $4 (или около 300%)
 • Обща сума: 4,800 лева.

Това обаче дори не е най-високата прогнозна цена на Bitcoin BSC, като стойностите са умишлено знижени, за да бъде предоставен дори по-песимистичен вариант.

Според изчисленията общата доходност за една година на $BTCBSC токените може да достигне 480%, сравнено с 32%, която наблюдаваме при Ethereum.

Алтернатива на Bitcoin, която е дори по-полезна

Bitcoin създаде най-успешната peer-to-peer децентрализирана система в света, като се превърна във водещ играч в индустрията. Мащабите на успеха бяха невиждани дори и за тези, които инвестираха и повярваха в Bitcoin.

Но и “легендата” попадна в капана на собствения си успех. Едва ли някой е планирал да достигнем до етапа, в който иначе страхотният Proof-of-Work механизъм е определян за скъп и вреден за околната среда.

Ethereum рискува, като премина към Proof-of-Stake, но при този голям набор от транзакции в Bitcoin мрежата, може да се окаже същинска катастрофа за блокчейна.

Именно затова и Bitcoin BSC се намеси, като използва PoS от самото си начало, а освен това се базира и на веригата на Binance, която е много по-бърза, а транзакциите са в пъти по-евтини дори от Ethereum 2.0.

Това кара и много крипто анализатори да смятат, че Bitcoin BSC има потенциал да се превърне в нещо повече от крипто актив – а именно, токен, който може да се използва и за транзакции.

Как да закупя Bitcoin BSC?

В следващите стъпки може да видите как да закупите Bitcoin BSC:

 1.  Посетете сайта на предварителната продажба на Bitcoin BSC
 2. Свържете своя крипто портфейл.
 3. Закупете токени Bitcoin BSC
 4. Сложете своите токени в стейкинг пула, за да се възползвате още днес от своите награди.
 5. Изчакайте момента, в който да продавате токени, за да спечелите възможно най-много.

Най-добрата стратегия за инвестиране в Bitcoin BSC

Ако се чудите коя е най-добрата стратегия за инвестиция в според мнозина най-успешната Bitcoin алтернатива за 2023 година, то по-долу може да видите не една, а цели три опции.

 • Ако търсите бърза печалба, то най-добрата опция пред вас може би е да закупите токени, да ги стейкнете, за да увеличите своя портфейл, а след това да продадете инвестицията си (плюс наградите).
 • Ако искате да избиете своята инвестиция, то най-добрата опция може да е да се сдобиете с токени, да ги стейкнете в пула, като след 2-3 месеца продадете наградите си и около 25-30% от инвестицията си. Най-вероятно това ще ви доведе до “кота 0”, като останалите токени ще можете да ги продадете на печалба.
 • Според мнозина най-препоръчваната инвестиция е дългосрочната. Ако предприемете този подход, може да закупите токени и да ги задържите поне в следващите 6 месеца. Разбира се, ако цената скочи на $6-7 за токен, можете да продадете една част от токените си, но е добра идея да запазите част от инвестицията, ако не искате да си “посипете главата с пепел” като някой ранни Bitcoin инвеститори.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Citigroup стартира крипто услуга – пазарен експерт обяснява последиците за SOL, ADA и BTCS

Citigroup наскоро обяви старта на новата си услуга за дигитални активи – Citi Token Services – за управление на парични средства и търговско финансиране. Това има някои значителни последици за пазара на криптовалути.

септември 24, 2023 17:00 3 мин. четене

Близо половината от пазара на криптовалути може да бъде заличен според анализатор

Известен крипто аналитик предупреди, че има потенциал за значителен спад в комбинираната пазарна капитализация на Биткойн (BTC) и други дигитални активи.

септември 24, 2023 11:00 2 мин. четене

Кой проект има потенциал да създаде милионер? Сравнение на SPCT, XRP и TON

Скокът на XRP срещу бичото рали на Toncoin срещу експлозивните печалби на VC Spectra. Открийте иновативните монети, които движат крипто пространството: XRP, TON и SPCT!

септември 24, 2023 10:22 4 мин. четене

Етериум не оправдава очакванията на инвеститорите – JP Morgan

След очакваният с нетърпение ъпгрейд, наречен “Shanghai”, Етериум не постигна очакваните нива на мрежова активност, като не оправда очакванията, според наблюденията на JPMorgan.

септември 23, 2023 20:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.