НАЧАЛО Други

Крипто играта RobotEra стартира силно, събра $100,000 в рамките на дни

ноември 22, 2022 15:25 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто играта RobotEra стартира силно, събра $100,000 в рамките на дни

Крипто играта в метавселената RobotEra стартира много силно, събра $100 хиляди за броени дни.

Преди броени дни стартира новата крипто игра RobotEra. Тя събра над $100,000 инвестиции само в рамките на няколко дена.

Самата игра ще бъде подобна на Decentraland, The Sandbox и Axie Infinity, а в нейната метавселена ще можете да правите почти всичко – да организирате и участвате в конкурси и събития, да строите, да копаете TARO токени и още куп други интересни неща.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Освен инвеститори, P2E крипто играта успя да привлече и огромно медийно внимание към себе си, а реномирани издания като Yahoo! Finance, BENZINGA и The Economic Times (ET) вече я споменаха.

Но какво представляват платформата на играта, нейният токен – TARO, както и какви са възможностите на крипто проекта на RobotEra?

Докъде може да стигне Robotera през 2023?

Криптовалутата разполага с всички необходими неща, за да постигне успех: широко медийно отразяване, екип, който е подкрепен от известна платформа (LBank Labs финансира RobotEra), както и ранен достъп за инвеститорите.

В момента цената е само $0.020 като до следващия етап тя ще се покачи на $0.025. В третия и последен етап на предварителните продажби един TARO токен ще струва $0.032.

Общо ще бъдат емитирани 1.8 милиарда токена като за предварителните продажби са отделени 270 милиона (по 90 милиона на всеки рунд). За награди са отделени цели 25% от общия брой токени – 450 милиона като за DAO ще отидат още 33% – 594 милиона. За ликвидност на екосистемата остават още 3% или 54 милиона токена, а 10% ще отидат за екипа (180 милиона токена).

Ранните инвеститори ще могат да генерират значителна доходност, а тепърва предстои листване на крипто борсите.

От LBank Labs оказаха подкрепа на проекта – затова и е доста вероятно RobotEra да бъде листната на крипто борсата LBank, когато свършат етапите на предварителна продажба.

Редно е и да отчетем, че това може да се случи много скоро, защото от екипа искат да съберат в трите етапа малко над $6.9 милиона, за да реализират проекта. Това са отлични новини за инвеститорите, които ще могат да заявят своите токени от рано, а освен това ще започнат да търгуват активно с тях.

 

Какво е RobotEra?

Вече споменахме за потенциала на самия проект, а сега нека разгледаме концепцията и какво ще представлява гейминг изживяването в метавселената.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


RobotEra ще разполага със собствена метавселена, в която вашият аватар ще бъде NFT робот, който ще можете да си закупите от вътрешния пазар. Освен това ще можете да правите най-различни неща в играта – да купувате или продавате земя, да строите, да “копаете” токени TARO, както и да участвате в различни събития като концери, партита в нощни клубове и още много интересни мероприятия с други играчи.

В същото време ще можете и да се състезавате срещу тях и да печелите награди. Платформата е изградена върху блокчейна на Етериум, а смарт договорите ще използват ERC-20 токена.

Най-хубавото е, че не ви трябват никакви умения за програмиране, за да съществувате или градите какво и да било в метавселената, защото интерфейсът на играта е удобен и възможно най-лесен. Алфа версията на играта е планирана да стартира през първото тримесечие на 2023 година.

Как да закупя RobotEra криптовалута?

За да закупите криптовалутата на RobotEra – TARO токените, е нужно да следвате следните стъпки:

Стъпка 1: Направете си крипто портфейл

Направете си крипто портфейл. Съветваме ви да използвате MetaMask, а за мобилен портфейл – Trust Wallet. Можете и да използвате друг портфейл, който поддържа ERC-20 токени.

Стъпка 2:  Купете ETH или USDT чрез крипто борса

Купете си ETH или USDT през крипто борса. За целта ще трябва да свържете портфейла си с борсата и да закупите желаното количество. Съветваме ви да използвате криптоборсата Binance като планирайте и такси за транзакция.

Стъпка 3: Свържете портфейла си с RobotEra

В този етап трябва да свържете портфейла си с RobotEra като само натиснете върху “Connect Wallet”. Уебсайтът е улеснил процедурата като можете директно да се свържете ако имате уиджета на MetaMask за браузър.

Стъпка 4: Купете TARO токени

Сега трябва да закупите TARO токени. Минимумът е 1,000 токена, като при цена за токен от $0.020, това ще ви коства $20 + таксите за транзакция.

Стъпка 5: Заявете токените си

Когато завършат предварителните продажби ще можете да заявите своите токени и да ги използвате в екосистемата, или да търгувате с тях.

Заключение

RobotEra е изключително перспективна крипто игра от типа на The Sandbox. Тя ви предоставя различни възможности за забавления в метавселената, но най-важното за ранните инвеститори е, че те ще имат възможността да реализират потенциално добри печалби, когато TARO токенът бъде листнат на крипто борсите.

Едно от най-добрите неща на предварителните продажби е, че можете да намерите находки като TARO токена. Неговата стартова цена от едва $0.020 го прави изкусителна опция, а когато бъде листнат на $0.032, вие бихте могли да генерирате печалби.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

FTX: Банкман-Фрийд може да е използвал клиентски средства, за да инвестира в неясна фирма

Американските прокурори твърдят, че инвестицията на Сам Банкман-Фрийд (SBF) в Modulo вероятно е била направена с помощта на незаконно присвоени пари от депозити на клиентите.

януари 27, 2023 16:21 2 мин. четене

Yuga Labs няма регистрирани авторски права за Bored Ape Yacht Club

Според информацията от съдебни документи по делото между Райдър Рипс и Yuga Labs, компанията майка на Bored Ape Yacht Club (BAYC) няма регистрирани авторски права за изображенията в NFT колекцията си.

януари 27, 2023 14:17 2 мин. четене

Роднините на Сам Банкман-Фрийд не сътудничат на FTX за разследването

Някои от близките роднини на Сам Банкман-Фрийд не сътрудничат на разследването свързано с FTX и според адвокатите на компанията трябва да бъдат разпитани в съда.

януари 27, 2023 12:30 2 мин. четене

Роджър Вер дължи $20 милиона на Genesis

Роджър Вер обвинен в неизпълнението на задължения към Genesis в размер на $20 милиона.

януари 27, 2023 9:59 2 мин. четене