НАЧАЛО Финтех

Крипто борса интегрира изкуствения интелект ChatGPT

февруари 3, 2023 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто борса интегрира изкуствения интелект ChatGPT

Базираната в САЩ борса за криптовалути PayBito обяви в петък плановете си да интегрира ChatGPT - чатбот с изкуствен интелект, разработен от изследователската фирма OpenAI.

ChatGPT е текстово базиран AI инструмент, който може да изпълнява широк спектър от задачи, свързани с езика, с висока точност.

PayBito се надява, че интеграцията му с AI може да подобри анализа на данни за криптопазара, прогнозите за бъдещи тенденции и идентифицирането на възможности за търговия.

Според PayBito тя е включила AI услугата в своята платформа, за да може да се използва от начинаещи, за да им помогне да разберат различните аспекти на криптотърговията.

Според анализа на фирмата за интернет данни Similarweb OpenAI е отчела около 304 милиона посещения през януари. Анализатори от инвестиционната банка UBS заявиха, че безпрецедентният темп на растеж го превръща в най-бързо развиващото се потребителско интернет приложение в историята.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Миньорите забавят темпото на продажби – какво ще се случи с цената?


Няколко компании, като Numerai, управляван от AI хедж фонд, и Open Protocol, базиран на блокчейн пазар, който продава токенизирани данни, също проучват нови интеграции на AI и крипто.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Финтех Новини

Animoca Brands отхвърля твърденията за съкращаване на фонд и спад на оценката

Animoca Brands, компания за рисков капитал и разработчик на Web3 игри, отхвърли твърденията, че е намалила целевата стойност на своя metaverse фонд с $200 милиона или с 20%, до $800 милиона поради нестабилността на крипто пазара и нестабилността в банковия сектор.

март 26, 2023 18:00 1 мин. четене

Президентът на Ел Салвадор премахва данъците върху технологичните иновации

В четвъртък вечерта президентът Найб Букеле обяви, че планира да предложи на Конгреса на Ел Салвадор законопроект за премахване на данъците върху технологичните иновации.

март 26, 2023 15:00 1 мин. четене

CBDC на ОАЕ ще играе важна роля в международните търговски разплащания

Централната банка на Обединените арабски емирства (ОАЕ) наскоро представи нов план за емитиране на дигиталната си валута, известна като “дигитален дирхам”.

март 26, 2023 9:00 1 мин. четене

Sony подаде патент за NFT рамка в игрите

Sony Interactive Entertainment, компанията, която стои зад PlayStation подаде заявка за патент за рамка, която позволява на потребителите да прехвърлят и използват незаменяеми токени (NFT) в множество платформи за игри.

март 26, 2023 8:00 2 мин. четене