Home

Крипто банка ще предлага попечителство на Етериум NFT

27.10.2022 10:11 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто банка ще предлага попечителство на Етериум NFT

SEBA Bank добави решение за попечителство на NFT, което дава възможност на клиентите да държат незаменяеми токени, без да се налага сами да управляват частни ключове.

Базираната в Швейцария крипто банка ще даде възможност на клиентите да съхраняват всякакви базирани на Етериум незаменяеми токени (NFT).

Представител на SEBA Bank каза:

SEBA Bank се гордее, че е първата регулирана банка, която предлага попечителство на NFT и вярваме, че през следващите години дигиталните активи, включително NFT, ще набират популярност и ще бъдат все по-често приемани дори от традиционните финансови оператори.

От банката се стремят да се насочат към най-големите NFT компании като Bored Apes и CryptoPunks. Въпреки че обемите на търговия с тях са намалели през третото тримесечие на тази година, според данни техните стойности са останали стабилни през периода.

Статистика на Cryptopunks през последната година:

Статистика на Bored Apes през последната година:

Представителят добави:

Много инвеститори, които държаха NFT останаха на пазара, показвайки убеденост въпреки спада му. […] Услугата за попечителство е в отговор на увеличаването на броя на институционалните инвеститори, които наблюдават NFT пазара. По-резервираните участници се нуждаят от регулиран попечител, който да гарантира сигурността на незаменяемите токени.

Попечителската услуга е достъпна за сегашните и новите клиенти на SEBA като всички потребители трябва да са институционални или професионални инвеститори.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Камала Харис е готова за президентската надпревара: Какъв е планът ѝ?

Камала Харис може да се кандидатира за президент на Демократическата партия и да замени Джо Байдън. Тази промяна повдига въпроси относно нейните икономически политики и тяхното въздействие върху САЩ.

23.07.2024 21:00 2мин. четене

Доналд Тръмп отрече слуховете, че министър на финансите ще бъде директора на JPMorgan или BlackRock

Неотдавна в социалните мрежи се появиха слухове, че Доналд Тръмп иска да назначи Джейми Даймън от JPMorgan или Лари Финк от BlackRock за министър на финансите.

23.07.2024 19:45 1мин. четене

Глобиха най-големият копач на Биткойн (BTC) със $139 милиона

Marathon Digital Holdings, най-големият копач на Биткойн (BTC), листнат на NASDAQ, беше глобен със $139 милиона за нарушаване на споразумение.

23.07.2024 19:30 1мин. четене

Алткойн сезонът идва според експерт от екипа на Shiba Inu

Експертът по маркетинг в социалните медии на екипа на Shiba Inu (SHIB), известен на общността като “Lucie”, наскоро публикува туит, в който отправи оптимистично послание към поддръжниците на Shiba Inu.

23.07.2024 19:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.