НАЧАЛО Други

Крипто банка ще предлага попечителство на Етериум NFT

октомври 27, 2022 10:11 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто банка ще предлага попечителство на Етериум NFT

SEBA Bank добави решение за попечителство на NFT, което дава възможност на клиентите да държат незаменяеми токени, без да се налага сами да управляват частни ключове.

Базираната в Швейцария крипто банка ще даде възможност на клиентите да съхраняват всякакви базирани на Етериум незаменяеми токени (NFT).

Представител на SEBA Bank каза:

SEBA Bank се гордее, че е първата регулирана банка, която предлага попечителство на NFT и вярваме, че през следващите години дигиталните активи, включително NFT, ще набират популярност и ще бъдат все по-често приемани дори от традиционните финансови оператори.

От банката се стремят да се насочат към най-големите NFT компании като Bored Apes и CryptoPunks. Въпреки че обемите на търговия с тях са намалели през третото тримесечие на тази година, според данни техните стойности са останали стабилни през периода.

Статистика на Cryptopunks през последната година:

Статистика на Bored Apes през последната година:

Представителят добави:

Много инвеститори, които държаха NFT останаха на пазара, показвайки убеденост въпреки спада му. […] Услугата за попечителство е в отговор на увеличаването на броя на институционалните инвеститори, които наблюдават NFT пазара. По-резервираните участници се нуждаят от регулиран попечител, който да гарантира сигурността на незаменяемите токени.

Попечителската услуга е достъпна за сегашните и новите клиенти на SEBA като всички потребители трябва да са институционални или професионални инвеститори.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Kraken стартира нова услуга за търговия с акции

Съобщава се, че през 2024 г. борсата за криптовалути Kraken ще представи нова услуга за търговия с акции.

септември 28, 2023 13:00 2 мин. четене

Големият проблем, пред който е изправен фондовия пазар

На Уолстрийт се очаква намаляване на прогнозите за корпоративните печалби, което от своя страна може да се отрази на пазара на акции.

септември 28, 2023 11:00 2 мин. четене

Най-голямата заплаха за световната икономика според JPMorgan

В неотдавнашно интервю Джейми Даймън, главен изпълнителен директор на JPMorgan Chase, изрази загриженост относно готовността на световната икономика за потенциален сценарий на повишаване на основните лихвени проценти на Федералния резерв до 7%.

септември 28, 2023 10:00 2 мин. четене

Илон Мъск и глобалното влияние на един от най-ценните кадри на САЩ

Много бизнес лидери изживяват целия си живот, без да участват в международни инциденти. Илон Мъск обаче се оказа в центъра на два такива инцидента само за този месец.

септември 28, 2023 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.