НАЧАЛО Други

Крипто банка ще предлага попечителство на Етериум NFT

октомври 27, 2022 10:11 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто банка ще предлага попечителство на Етериум NFT

SEBA Bank добави решение за попечителство на NFT, което дава възможност на клиентите да държат незаменяеми токени, без да се налага сами да управляват частни ключове.

Базираната в Швейцария крипто банка ще даде възможност на клиентите да съхраняват всякакви базирани на Етериум незаменяеми токени (NFT).

Представител на SEBA Bank каза:

SEBA Bank се гордее, че е първата регулирана банка, която предлага попечителство на NFT и вярваме, че през следващите години дигиталните активи, включително NFT, ще набират популярност и ще бъдат все по-често приемани дори от традиционните финансови оператори.

От банката се стремят да се насочат към най-големите NFT компании като Bored Apes и CryptoPunks. Въпреки че обемите на търговия с тях са намалели през третото тримесечие на тази година, според данни техните стойности са останали стабилни през периода.

Статистика на Cryptopunks през последната година:

Статистика на Bored Apes през последната година:

Представителят добави:

Много инвеститори, които държаха NFT останаха на пазара, показвайки убеденост въпреки спада му. […] Услугата за попечителство е в отговор на увеличаването на броя на институционалните инвеститори, които наблюдават NFT пазара. По-резервираните участници се нуждаят от регулиран попечител, който да гарантира сигурността на незаменяемите токени.

Попечителската услуга е достъпна за сегашните и новите клиенти на SEBA като всички потребители трябва да са институционални или професионални инвеститори.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Закупилите NFT на Porsche могат да ги върнат в срок от 14 дни

Porsche създаде прецедент в сферата на NFT с включването на 14-дневен срок за връщане в условията на дебютната си колекция.

януари 28, 2023 11:00 2 мин. четене

FTX: Банкман-Фрийд може да е използвал клиентски средства, за да инвестира в неясна фирма

Американските прокурори твърдят, че инвестицията на Сам Банкман-Фрийд (SBF) в Modulo вероятно е била направена с помощта на незаконно присвоени пари от депозити на клиентите.

януари 27, 2023 16:21 2 мин. четене

Yuga Labs няма регистрирани авторски права за Bored Ape Yacht Club

Според информацията от съдебни документи по делото между Райдър Рипс и Yuga Labs, компанията майка на Bored Ape Yacht Club (BAYC) няма регистрирани авторски права за изображенията в NFT колекцията си.

януари 27, 2023 14:17 2 мин. четене

Роднините на Сам Банкман-Фрийд не сътудничат на FTX за разследването

Някои от близките роднини на Сам Банкман-Фрийд не сътрудничат на разследването свързано с FTX и според адвокатите на компанията трябва да бъдат разпитани в съда.

януари 27, 2023 12:30 2 мин. четене