НАЧАЛО Други

Coinrail ще рестартира услугата си

юни 19, 2018 21:05 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinrail ще рестартира услугата си

Южнокорейският крипто обмен Coinrail разкри плана си да възобнови дейността си, въпреки съмнителните условия около хака.

Според съобщенията, обмена е отстранил част от условия на ползване(ToS), преди да бъде предполагаемо хакнат, което е доста подозрително. Седмият по големина крипто обмен в Южна Корея, Coinrail, съобщи, че е бил хакнат на 10-ти юни. Предполага се, че щетите са за около 45 милиарда вон (~ 41 милиона щатски долара).

На своя уеб сайт обмена посочи, че 70% от общите му монети са били безопасно преместени в студено съхранение. Освен това „около 80% от монетите, за които е установено, че са изтекли, са били замразени / изтеглени / изкупени или еквивалентни … докато останалата част е подложена на разследване с изследователи, свързани с тях обмени и разработчици на монети“. Откраднатите монети са NPXS, DENT, BBC, ATX, JNT и NPER.

Coinrail съобщи в понеделник, че е в процес на преструктуриране на бизнеса си, за да възобнови услугата си на 15-ти юли.

Coinrail ще започне работа преди 15ти юли, ако се установи, че услугата е готова да продължи … Подготвяме непрекъснато редица мерки за възстановяване на повредените монети и ще докладваме за напредъка по мярката за възстановяване в края на юни.

Coinrail казa: „Създаваме план за възстановяване с различни заинтересовани страни, като разработчици на монети“, отбелязва Sedaily, отбелязвайки, че някои клиенти са скептични и не вярват, че Coinrail ще възобнови услугата си на тази дата.

Твърди се, че преди предполагаемия хак, обмена е премахнал клауза от общите условия и по-точно, клауза за компенсация на потребителите.

Работихме за укрепване на отговорността на компанията в съответствие с правителствената политика с преразглеждането на условията на договора.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

FTX е новия Lehman Brothers, твърди Джанет Йелън

Министърът на финансите Джанет Йелън сравни срива на FTX с този на Lehman Brothers.

декември 2, 2022 9:33 1 мин. четене

Binance значително разширява обхвата си с нова придобивка

Най-голямата криптоборса Binance планира да навлезе отново на японския пазар, придобивайки 100% дял в лицензиран доставчик на крипто услуги в страната.

декември 1, 2022 21:41 1 мин. четене

Тези два фактора могат да сринат криптовалутите, твърди Марк Юско

Известният мениджър на хедж фонд, Марк Юско изрази мнението си дали сривът на FTX ще ускори или забави мечия пазар. В неотдавнашен подкаст Юско насочи вниманието върху два ключови елемента на крипто сектора – Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) и Tether (USDT). 

декември 1, 2022 20:32 1 мин. четене

Ето какво доведе до сривът на FTX, според директора на BlackRock

По време на срещата Dealbook 2022 на New York Times, Лари Финк, главният изпълнителен директор на най-голямата компания за управление на активи в света BlackRock сподели, че според него причината за неуспеха на FTX е, че тя е създала свой собствен токен, който е централизиран и следователно противоречи на целия етос на криптовалутите.

декември 1, 2022 17:45 1 мин. четене