НАЧАЛО Други

Coinrail ще рестартира услугата си

юни 19, 2018 21:05 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinrail ще рестартира услугата си

Южнокорейският крипто обмен Coinrail разкри плана си да възобнови дейността си, въпреки съмнителните условия около хака.

Според съобщенията, обмена е отстранил част от условия на ползване(ToS), преди да бъде предполагаемо хакнат, което е доста подозрително. Седмият по големина крипто обмен в Южна Корея, Coinrail, съобщи, че е бил хакнат на 10-ти юни. Предполага се, че щетите са за около 45 милиарда вон (~ 41 милиона щатски долара).

На своя уеб сайт обмена посочи, че 70% от общите му монети са били безопасно преместени в студено съхранение. Освен това „около 80% от монетите, за които е установено, че са изтекли, са били замразени / изтеглени / изкупени или еквивалентни … докато останалата част е подложена на разследване с изследователи, свързани с тях обмени и разработчици на монети“. Откраднатите монети са NPXS, DENT, BBC, ATX, JNT и NPER.

Coinrail съобщи в понеделник, че е в процес на преструктуриране на бизнеса си, за да възобнови услугата си на 15-ти юли.

Coinrail ще започне работа преди 15ти юли, ако се установи, че услугата е готова да продължи … Подготвяме непрекъснато редица мерки за възстановяване на повредените монети и ще докладваме за напредъка по мярката за възстановяване в края на юни.

Coinrail казa: „Създаваме план за възстановяване с различни заинтересовани страни, като разработчици на монети“, отбелязва Sedaily, отбелязвайки, че някои клиенти са скептични и не вярват, че Coinrail ще възобнови услугата си на тази дата.

Твърди се, че преди предполагаемия хак, обмена е премахнал клауза от общите условия и по-точно, клауза за компенсация на потребителите.

Работихме за укрепване на отговорността на компанията в съответствие с правителствената политика с преразглеждането на условията на договора.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Майкъл Бъри предупреждава, че предстои икономическа зима

Майкъл Бъри, инвеститорът предвидил ипотечната криза от 2008 г., продава почти всички активи от портфейла си, предупреждавайки за масивен срив на фондовия пазар. 

август 19, 2022 17:43 1 мин. четене

Украинският крипто фонд похарчи $54 милиона за военно снаражение

Един от военните фондове с нестопанска цел в Украйна е похарчил $54 милиона от даренията си в криптовалута за военно оборудване, докато страната навлиза в 25-ата си седмица от нахлуването на Русия.

август 19, 2022 15:16 1 мин. четене

Мартин Шкрели предполагаемо загубил $450,000 в крипто

Бившият хедж фонд мениджър Мартин Шкрели твърди, че масовият срив на неговата криптовалута, наречена Мартин Шкрели Ину (MSI), се дължи на хакерска атака, която е резултат от опит за изтегляне на порнографски файл.

август 18, 2022 21:05 1 мин. четене

Robinhood значително намали офертата си за придобиване на Ziglu

Robinhood понижи офертата си за придобиване на британската финтех компания Ziglu, като намали първоначално предложения размер на сделката от $170 милиона на $72.5 милиона на фона на бурните времена за крипто стартъпите.

август 18, 2022 19:22 1 мин. четене