НАЧАЛО Други

Coinmint ще инвестират до $700 милиона за център за добив на крипто в Ню Йорк

юни 7, 2018 11:06 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinmint ще инвестират до $700 милиона за център за добив на крипто в Ню Йорк

Coinmint обяви, че започва работа по най-новото си съоръжение за добив на криптовалути в Ню Йорк.

Управляван чрез изцяло притежаваното дъщерно дружество на North Country Data Center Corporation, вече се добиват няколко криптовалути, включително Биткойн, Dash и Етериум.

Намира се в бивша фабрика за топене на алуминии (Alcoa East Facility), 1300-акра, 435-мегаватовият сайт на Coinmint в Massena, Ню Йорк, се предполага, че осигурява достатъчно капацитет за експлоатация на една от най-големите ферми за добив на крипто в света. Компанията също така твърди, че в допълнение към над 50 млн. Долара инвестиции досега, тя ще инвестира до 700 млн. Долара в новия си сайт, като ще създаде приблизително 150+ работни места през следващите 18 месеца. Операциите в комплекса се очаква да бъдат на пълен капацитет в рамките на следващите 12 месеца.

Стартирането на операциите е ключов момент за постигането на пълния капацитет на обекта Massena“, каза говорителят на Coinmint, Кайл Карлтън. „Гражданите на района и неговата хидроелектрическа енергия – зелена алтернатива на по-малко устойчивите енергии, използвана в други центрове за данни за инфраструктурата за цифрови активи, са катализатор за нашето движение и ще бъдат основополагащи активи за продължаване на разширяването. Намалените разходи за електроенергия ще ни позволят да се конкурираме в бързо развиващия се глобален пазар на дигитални валути.

https://youtu.be/eCk4-noi-DA

Градът приветства работни места

Както се съобщава по-рано тази година Нюйоркската енергийна администрация одобри разпределянето на 15 000 киловата водноелектрическа енергия в предприятие за добив на крипто, което ще доведе до увеличчение на заетостта в местната икономика. Сградата е планирана да работи 24 часа в денонощието и да настанява 75 служители на пълен работен ден през 2018 г. и 75 допълнителни през 2019 г. за обща минимална работна сила от 150 служители. Работните места ще включват персонал по сигурността, IT техници, електротехници, монтажници и оперативен персонал, със средна работна заплата от 46 000 долара.

„Ние в Massena бихме искали да приветстваме Coinmint в нашия град“, заяви във вторник Стив О’Шонеси, супервайзър на Massena Town. „Мисълта за 150 работни места и съживяването на механизма Alcoa East е вълнуваща и е това, за което работим. Ние сме готови да предоставим всякаква помощ, която можем, за да засилим този проект към пълния му потенциал.“

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Собственик на крипто компания почина преждевременно едва на 30-годишна възраст

Тиантян Куландър, съосновател на компанията Amber Group, доставчик на криптофинансови услуги на стойност $3 милиарда, почина в съня си на 23 ноември.

ноември 27, 2022 15:13 1 мин. четене

Събират ли потребителски данни от MetaMask?

Главният изпълнителен директор на ConsenSys и съосновател на Етериум – Джоузеф Любин заяви, че самостоятелният портфейл MetaMask, който ConsenSys разработва, не събира IP адреси.

ноември 27, 2022 14:04 1 мин. четене

Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

Polkadot обяви най-новата си инициатива, а именно, че ще възнаграждава с USDC членовете на общността си, разкрили измами, за да помогне на своята екосистема.

ноември 26, 2022 18:03 1 мин. четене

МВФ предупреждава Африка за рисковете от криптовалутите

Африка получи предупреждение от Международния валутен фонд (МВФ) за рисковете, които крие бързото приемане на крипто, изтъквайки, че само една четвърт от държавите в Субсахарска Африка са регламентирали официално криптовалутите.

ноември 26, 2022 17:03 1 мин. четене