НАЧАЛО Други

Coinmint ще инвестират до $700 милиона за център за добив на крипто в Ню Йорк

юни 7, 2018 11:06 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinmint ще инвестират до $700 милиона за център за добив на крипто в Ню Йорк

Coinmint обяви, че започва работа по най-новото си съоръжение за добив на криптовалути в Ню Йорк.

Управляван чрез изцяло притежаваното дъщерно дружество на North Country Data Center Corporation, вече се добиват няколко криптовалути, включително Биткойн, Dash и Етериум.

Намира се в бивша фабрика за топене на алуминии (Alcoa East Facility), 1300-акра, 435-мегаватовият сайт на Coinmint в Massena, Ню Йорк, се предполага, че осигурява достатъчно капацитет за експлоатация на една от най-големите ферми за добив на крипто в света. Компанията също така твърди, че в допълнение към над 50 млн. Долара инвестиции досега, тя ще инвестира до 700 млн. Долара в новия си сайт, като ще създаде приблизително 150+ работни места през следващите 18 месеца. Операциите в комплекса се очаква да бъдат на пълен капацитет в рамките на следващите 12 месеца.

Стартирането на операциите е ключов момент за постигането на пълния капацитет на обекта Massena“, каза говорителят на Coinmint, Кайл Карлтън. „Гражданите на района и неговата хидроелектрическа енергия – зелена алтернатива на по-малко устойчивите енергии, използвана в други центрове за данни за инфраструктурата за цифрови активи, са катализатор за нашето движение и ще бъдат основополагащи активи за продължаване на разширяването. Намалените разходи за електроенергия ще ни позволят да се конкурираме в бързо развиващия се глобален пазар на дигитални валути.

https://youtu.be/eCk4-noi-DA

Градът приветства работни места

Както се съобщава по-рано тази година Нюйоркската енергийна администрация одобри разпределянето на 15 000 киловата водноелектрическа енергия в предприятие за добив на крипто, което ще доведе до увеличчение на заетостта в местната икономика. Сградата е планирана да работи 24 часа в денонощието и да настанява 75 служители на пълен работен ден през 2018 г. и 75 допълнителни през 2019 г. за обща минимална работна сила от 150 служители. Работните места ще включват персонал по сигурността, IT техници, електротехници, монтажници и оперативен персонал, със средна работна заплата от 46 000 долара.

„Ние в Massena бихме искали да приветстваме Coinmint в нашия град“, заяви във вторник Стив О’Шонеси, супервайзър на Massena Town. „Мисълта за 150 работни места и съживяването на механизма Alcoa East е вълнуваща и е това, за което работим. Ние сме готови да предоставим всякаква помощ, която можем, за да засилим този проект към пълния му потенциал.“

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Майкъл Бъри предупреждава, че предстои икономическа зима

Майкъл Бъри, инвеститорът предвидил ипотечната криза от 2008 г., продава почти всички активи от портфейла си, предупреждавайки за масивен срив на фондовия пазар. 

август 19, 2022 17:43 1 мин. четене

Украинският крипто фонд похарчи $54 милиона за военно снаражение

Един от военните фондове с нестопанска цел в Украйна е похарчил $54 милиона от даренията си в криптовалута за военно оборудване, докато страната навлиза в 25-ата си седмица от нахлуването на Русия.

август 19, 2022 15:16 1 мин. четене

Мартин Шкрели предполагаемо загубил $450,000 в крипто

Бившият хедж фонд мениджър Мартин Шкрели твърди, че масовият срив на неговата криптовалута, наречена Мартин Шкрели Ину (MSI), се дължи на хакерска атака, която е резултат от опит за изтегляне на порнографски файл.

август 18, 2022 21:05 1 мин. четене

Robinhood значително намали офертата си за придобиване на Ziglu

Robinhood понижи офертата си за придобиване на британската финтех компания Ziglu, като намали първоначално предложения размер на сделката от $170 милиона на $72.5 милиона на фона на бурните времена за крипто стартъпите.

август 18, 2022 19:22 1 мин. четене