НАЧАЛО Други

Coinbase вече поддържа тегления от PayPal в Европа

февруари 10, 2019 2:50 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase вече поддържа тегления от PayPal в Европа

Във вторник (5-ти февруари), борсата за дигитални активи Coinbase обяви подкрепата си за тегленията от PayPal за своите клиенти в Европа.

Както се съобщава, Coinbase за пръв път обяви на 14-ти декември 2018 г., че клиентите на САЩ биха могли да направят безплатни текущи тегления в щатски долари към своя профил в PayPal.

Според публикация в блога на Алън Осгуд, ръководител на проект в Coinbase, до 14-ти декември, американските клиенти са имали нужда или от ACH или от Fedwire (преди известно като Федералната резервна мрежа) да изтеглят фиат (USD) от Coinbase сметката. За съжаление, използването на такива традиционни финансови мрежи означава, че изтеглянето може да отнеме до два работни дни.

Поддръжката на PayPal на американските клиенти от Coinbase означаваше, че от тази дата те са в състояние незабавно да изтеглят баланса на Coinbase през PayPal, без да се налага да заплащат такса за теглене от 1,49% (която те трябва да платят, ако изпращат парите си в американска банкова сметка).

А най-хубавото от тази новина е, че тази функция вече е достъпна за клиентите на Coinbase в Европа. По-конкретно, според блога на Coinbase, компанията вече „разширява тази подкрепа за тегленията от PayPal на всички клиенти от ЕС, както и от страните от Европейската асоциация за свободна търговия (Исландия, Лихтенщайн, Норвегия и Швейцария)“.

Coinbase казва, че преди да се добави PayPal подкрепа, „SEPA и UK Faster Payments са единствените възможности за изтегляне на средства от европейските клиенти“. Тази функция обаче стана достъпна за клиентите на Великобритания на 17-ти януари.

Що се отнася до клиенти, които не са базирани в ЕС, страна от Европейската асоциация за свободна търговия или САЩ, не трябва да губят надежда, тъй като Coinbase отново обеща да надгради подкрепата на PayPal през останалата част на тази година за други юрисдикции.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

CBDC са „комунизъм в най-чистата му форма“, твърди Робърт Кийосаки

Все повече държави и банки по света обмислят идеята за въвеждане на дигитални валути на централните банки (CBDC).

август 12, 2022 9:45 1 мин. четене

dYdX блокира сметки на потребители свързани с Tornado Cash

Протоколът за деривати dYdX потвърди в четвъртък сутринта, че е блокирал потребителски акаунти, които преди това са взаимодействали с Tornado Cash, в съответствие с новите санкции на САЩ.

август 11, 2022 19:00 1 мин. четене

Coinbase получи призовка от SEC

Coinbase е изправена пред разследване от страна на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ във връзка с нейните продукти за доходност и стейкинг, според тримесечната ѝ документация.

август 11, 2022 15:38 1 мин. четене

Крипто казиното Winz.io пусна собствена ротативка

Winz.io пуска собствена ротативка – Winz to the Moon.

август 11, 2022 13:21 1 мин. четене