НАЧАЛО Други

Coinbase стартира проучване на 5 нови токена

ЮЛИ. 14, 2018 14:06 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Coinbase стартира проучване на 5 нови токена

Базираният в Сан Франциско обмен на криптовалутати Coinbase обяви, че обмисля добавянето на пет нови монети, според пост в социалните мрежи.


Платформата за търговия разглежда възможността за добавяне на нови активи за търговия. Проучването включва Cardano (ADA) Basic Attention Token (BAT), Stellar Lumens (XLM), Zcash (ZEC) и 0x (ZRX). Освен това Coinbase заяви, че ще води преговори с местните банки и регулаторни отговори за да бъде възможно приемането на новите активи.

През юни Coinbase обявиха, че ще добавят Ethereum Classic (ETC) на тяхната платформа, след което цената на ETC нарасна с повече от 25%. Според Coinbase, процесът на добавяне на ETC към платформата за обмен "върви по план".

Coinbase добави, че ЕТC e много сходeн с Еthereum(ETH), докато новите активи, които влизат в проучването ще изискват по-голямо проучване, което по никакъв начин не гарантира, че ще може да се търгува с тях през Coinbase. Освен това Coinbase ще даде възмпожност да се купуват и продават новите активи само чрез "локален портфейл", като в допълнение правят следното изкаване:

Ние ще дадем възможност за използване на новите актите през нашия сайт по oпределени начини, като например депозити и транзакции през прозрачните адреси на Zcash . Накрая някои от тези активи ще бъдат предложени и на други юрисдикции [...] .

Въпросните дигитални валути изискват по-подробно проучване и все още не е сигурно кога или въобще дали някога ще бъдат пуснати официално през платформата. Също така Coinbase заявява, че "някои от тези активи могат да станат достъпни навсякъде, докато други могат да бъдат подкрепени само от определени юрисдикции".
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Уругвай постави първия си Биткойн автомат

 Преди участието на Уругвай, Южна Америка разполагаше с 79 автомата, което представлява 0.2% от глобалните битомати.Според Ámbito, първият криптомат в Уругвай е инсталиран в крайбрежния град Пунт...
ЯНУ. 16, 2022 14:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase придобиха фючърсна борса

Coinbase казват, че са придобили FairX, фючърсна борса, която се регулира от Комисията за търговия със стокови фючърси на САЩ.От борсата за криптовалути казват, че първоначално ще предлагат крипто дер...
ЯНУ. 15, 2022 18:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

933 NFT селфита за $3 всяко - колекцията сега струва милиони

Колекцията, наречена “Ghozali Everyday”, включва селфита, правени от 22-годишния всеки ден от 18 до 22 години, обхващащи период от 2017 до 2021 г. Гозали продаде всяка от снимките за 0.001 ETH ($3.25)...
ЯНУ. 15, 2022 16:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Руски рапър става официален посланик на TON

Изпълнителят е споменавал монетата много пъти в различни канали в социалните медии, включително Telegram, Instagram, и дори е споменавал токена в новоиздадената си песен, наречена "Защо?"Моргенштерн с...
ЯНУ. 15, 2022 13:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света