НАЧАЛО Други

Coinbase стартира проучване на 5 нови токена

ЮЛИ. 14, 2018 14:06 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Coinbase стартира проучване на 5 нови токена

Базираният в Сан Франциско обмен на криптовалутати Coinbase обяви, че обмисля добавянето на пет нови монети, според пост в социалните мрежи.

 


Платформата за търговия разглежда възможността за добавяне на нови активи за търговия. Проучването включва Cardano (ADA) Basic Attention Token (BAT), Stellar Lumens (XLM), Zcash (ZEC) и 0x (ZRX). Освен това Coinbase заяви, че ще води преговори с местните банки и регулаторни отговори за да бъде възможно приемането на новите активи.

През юни Coinbase обявиха, че ще добавят Ethereum Classic (ETC) на тяхната платформа, след което цената на ETC нарасна с повече от 25%. Според Coinbase, процесът на добавяне на ETC към платформата за обмен "върви по план".

Coinbase добави, че ЕТC e много сходeн с Еthereum(ETH), докато новите активи, които влизат в проучването ще изискват по-голямо проучване, което по никакъв начин не гарантира, че ще може да се търгува с тях през Coinbase. Освен това Coinbase ще даде възмпожност да се купуват и продават новите активи само чрез "локален портфейл", като в допълнение правят следното изкаване:

Ние ще дадем възможност за използване на новите актите през нашия сайт по oпределени начини, като например депозити и транзакции през прозрачните адреси на Zcash . Накрая някои от тези активи ще бъдат предложени и на други юрисдикции [...] .

Въпросните дигитални валути изискват по-подробно проучване и все още не е сигурно кога или въобще дали някога ще бъдат пуснати официално през платформата. Също така Coinbase заявява, че "някои от тези активи могат да станат достъпни навсякъде, докато други могат да бъдат подкрепени само от определени юрисдикции".
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Даниел Петканов отговаря на Любо Жечев - показва крипто портфейла си

В оригиналния клип, който отразихме по-рано, Лудият Репортер говори за инвестицията си в криптовалути, какво го е тласнало към това и как в крайна сметка е успял да инвестира. Много хора, включително ...
АПР. 17, 2021 15:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-старият магазин за вино в Америка ще приема плащания в Dogecoin (DOGE)

Според прессъобщението на Acker фирмата ще приеме Биткойн, Биткойн Кеш, Етериум, Dogecoin, PAX, Gemini Dollar и BUSD с помощта на криптопроцесора BitPay.Председателят на Acker Джон Капон каза следното...
АПР. 17, 2021 11:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Rothschild Investment Corp купува 250,000 акции от Етериум тръста на Grayscale

Базираната в Чикаго финансова институция Rothschild Investment Corp е придобила 265,302 акции в ETH тръста на Grayscale, според декларация от 15-ти април до Комисията по ценни книжа на САЩ (SEC).Фирма...
АПР. 16, 2021 20:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Немски програмист дарява $1,2 милиона от своя Биткойн за политическа партия

Според базирания в Хамбург вестник Die Zeit, Мориц Шмид, разработчик на софтуер от североизточния град Грайфсвалд, е изпратил 1 милион евро (около $1,2 милиона) на зелената партия в Германия, известна...
АПР. 17, 2021 10:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света