НАЧАЛО Алткойни

Coinbase ще добави нова криптовалута към списъка си с алткойни

ноември 7, 2022 13:34 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase ще добави нова криптовалута към списъка си с алткойни

Най-голямата американска крипто борса Coinbase добави нов токен в списъка си с алткойни, които могат да бъдат листнати сред търгуемите цифрови активи.

В Twitter Coinbase заяви, че добавя Hashflow Token (HFT), родния токен за децентрализираната борса (DEX) Hashflow, към пътната си карта.

Hashflow е изградена върху мрежата на Етериум (ETH) и има за цел оперативна съвместимост, нулев слипидж и защитени от MEV сделки. Докато децентрализираните борси традиционно разчитат на автоматични маркетмейкъри (AMM), за да позволят търговия с активи по заявка, Hashflow използва модел на заявка за котировка (RFQ), който позволява на професионални маркетмейкъри да управляват неговите пулове за ликвидност.

Към момента на писане на статията HFT все още не е стартирала. Въпреки това, крипто борсата Huobi твърди, че ще пусне HFT на борсата днес.

Според нейния уебсайт Hashflow е подкрепена от множество големи играчи в индустрията, включително Jump Trading, Galaxy Digital, Alameda Research и звеното за рисков капитал на Coinbase – Coinbase Ventures.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Топ 5 алткойна за ноември 2022 г.


По-рано тази година главният изпълнителен директор Брайън Армстронг заяви, че Coinbase има за цел да регистрира възможно най-много криптоактиви, стига те да отговарят на стандартите на компанията.

Това е като Amazon или нещо подобно, където даден продукт може да има три или пет звезди, но ако започне да получава постоянно една звезда, вероятно е измамен или дефектен, или нещо подобно и може би Amazon ще го премахне. [Трябва] да оставите пазара да реши кои са тези неща.

Coinbase създаде пътната карта тази година, за да повиши прозрачността и да намали възможността за фронт рънинг на техните листинги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойн, който скочи с близо 600%, може да направи сериозен пробив нагоре

Крипто аналитикът Али Мартинез сподели положителни възгледи за Solana (SOL) на фона на забележителното представяне на актива през тази година.

декември 10, 2023 19:00 1 мин. четене

Ето кога може да очакваме началото на новия алткойн сезон

След значителния ръст на стойността на Биткойн фокусът на пазара на криптовалути се насочи към алткойните.

декември 10, 2023 12:00 2 мин. четене

Топ 9 инвестиции в крипто пространството за декември 2023 година

Да сте в крак с актуалните тенденции на пазара на криптовалути е ключова стратегия за опитни и нови крипто инвеститори.

декември 10, 2023 11:01 3 мин. четене

Трейдър направи над 6,000% печалба от търговията с нова меме криптовалута

Крипто търговец привлече вниманието към забележителните си печалби в рамките само на един месец чрез търговия с нов претендент в сферата на криптовалутите – Grok (GROK), който се различава от Grok AI.

декември 10, 2023 8:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.