НАЧАЛО Алткойни

Coinbase ще добави нова криптовалута към списъка си с алткойни

ноември 7, 2022 13:34 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase ще добави нова криптовалута към списъка си с алткойни

Най-голямата американска крипто борса Coinbase добави нов токен в списъка си с алткойни, които могат да бъдат листнати сред търгуемите цифрови активи.

В Twitter Coinbase заяви, че добавя Hashflow Token (HFT), родния токен за децентрализираната борса (DEX) Hashflow, към пътната си карта.

Hashflow е изградена върху мрежата на Етериум (ETH) и има за цел оперативна съвместимост, нулев слипидж и защитени от MEV сделки. Докато децентрализираните борси традиционно разчитат на автоматични маркетмейкъри (AMM), за да позволят търговия с активи по заявка, Hashflow използва модел на заявка за котировка (RFQ), който позволява на професионални маркетмейкъри да управляват неговите пулове за ликвидност.

Към момента на писане на статията HFT все още не е стартирала. Въпреки това, крипто борсата Huobi твърди, че ще пусне HFT на борсата днес.

Според нейния уебсайт Hashflow е подкрепена от множество големи играчи в индустрията, включително Jump Trading, Galaxy Digital, Alameda Research и звеното за рисков капитал на Coinbase – Coinbase Ventures.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Топ 5 алткойна за ноември 2022 г.


По-рано тази година главният изпълнителен директор Брайън Армстронг заяви, че Coinbase има за цел да регистрира възможно най-много криптоактиви, стига те да отговарят на стандартите на компанията.

Това е като Amazon или нещо подобно, където даден продукт може да има три или пет звезди, но ако започне да получава постоянно една звезда, вероятно е измамен или дефектен, или нещо подобно и може би Amazon ще го премахне. [Трябва] да оставите пазара да реши кои са тези неща.

Coinbase създаде пътната карта тази година, за да повиши прозрачността и да намали възможността за фронт рънинг на техните листинги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Solana (SOL): Кит прехвърля стотици милиони след значително обявление

Между два неидентифицирани портфейла е извършен огромен трансфер на токени Solana (SOL), след като Solana си е осигурила сътрудничество със софтуерния гигант Brave.

февруари 9, 2023 9:09 2 мин. четене

Големите инвеститори се насочват към Биткойн

CoinShares, мениджър на цифрови активи, съобщи, че институционалните инвеститори влагат пари в Биткойн (BTC) и други цифрови активи за четвърта поредна седмица.

февруари 9, 2023 7:00 1 мин. четене

Този алткойн нарасна с над 140% за последните 30 дни – каква е причината?

ImmutableX (IMX) поскъпна с около 140% през последните тридесет дни. Дали е възможно подобренията на мрежата да са допринесли за това?

февруари 8, 2023 19:00 1 мин. четене

Защо цената на The Graph (GRT) е в такъв възход?

The Graph (GRT) се представя изключително добре днес след освобождаване на заключени токени и тяхното прехвърляне. Според анализатори на веригата екипът също така е изпращал големи количества токени към Coinbase.

февруари 8, 2023 18:00 2 мин. четене